Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isabella Löwengrips nya pojkvän: ”Är jättekär”

Hampus Jarlbo och Isabella Löwengrip bekräftar att inte bara dejtar, utan att de är ett par.
Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ IBL BILDBYRÅ / IBLAB

Isabella Löwengrip kom till Unicef-galan med nye pojkvännen Hampus Jarlbo. 

Det är första gången paret visar upp sig tillsammans i ett tv-sänt sammanhang.

– Det är fantastiskt, hon spränger alla mina förväntningar. Jag är jättekär, säger Hampus Jarlbo.

Bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 27, kom till Unicef-galan tillsammans med nye pojkvännen Hampus Jarlbo, 27.

Paret har träffats sedan i höstas och det är första gången Hampus Jarlbo står vid Isabella Löwengrips sida i ett offentligt, tv-sänt sammanhang. Redan i höstas var han dock Löwengrips dejt på prinsessan Sofias välgörenhetsfest för ”Project Playground”.

– Vi träffades genom gemensamma vänner på en middag. Vi har träffats sedan några månader tillbaka. Men det är första gången vi är tillsammans i ett offentligt sammanhang. Vi var ute en gång tidigare inkognito, säger Hampus Jarlbo.

Nu bekräftar paret att de inte bara dejtar, utan att de är tillsammans.

– Det är viktigt att ta det lugnt när man har barn. Det har varit nervöst att outa. Vi har kommit till en punkt där vi är trygga med varandra, säger Isabella Löwengrip.

Det går inte att ta miste på parets känslor för varandra, som håller varandra i handen och ler mot varandra.

– Det är fantastiskt, hon spränger alla mina förväntningar. Jag är jättekär, säger Hampus Jarlbo.

Hampus Jarlbo är från Lund, och paret har setts både i Lund och på lyxig semester i Maldiverna, men har velat hålla förhållandet privat. Jarlbo har jobbat på Handelsbanken  och uppger att hans sysselsättning i dag är att handla med aktier.

 

LÄS MER: ”Att inte hjälpa dem är att låta dem fortsätta lida” 

 

”Jag har vattenfast mascara”

Isabella Löwengrip förväntar sig både skratt och gråt under kvällens Unicef-gala, som kommer blanda både humor och allvar.

– Det känns jätteviktigt men också som en väldigt rolig kväll. Att hjälpa barn och bli världsförälder är viktigt, säger hon.

Isabella Löwengrip säger att hon nyligen blivit Unicef världsförälder.

– Jag är ganska generös av mig med mina donationer. Framförallt sedan jag fick egna barn så vill jag hjälpa även andra barn. Att göra något mer med Unicef i framtiden vore väldigt kul.

Bloggaren är övertygad om att hon kommer att bli berörd under galan.

– Jag tycker att det är väldigt tufft att se den här typen av reportage. Jag har vattenfast mascara, så jag är redo, säger hon.

Unicefs insamlingsgala ”Världens viktigaste kväll – och roligaste” sänds i TV4 på tisdag 1 maj kl 20:00.

 

LÄS MER: Martin Stenmarck skakad efter mötet med Kenneth 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.