Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Isabella Löwengrips nya lyxvilla: "Drömhus"

Isabella Löwengrip driver flera framgångsrika bolag och gör stor succé som företagare. Foto: /IBL / /IBL
Nu har hon investerat i ett nytt lyxigt boende och lägger snart ut villan på Lidingö till försäljning. Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ IBL BILDBYRÅ / IBLAB

Isabella Löwengrip driver flera framgångsrika bolag och gör stor succé som företagare. 

Nu har entreprenören investerat i ett nytt lyxigt boende med egen båtplats.

"Det har känts så overkligt att jag inte riktigt tagit in allt." skriver Isabella Löwengrip på sin blogg

Isabella Löwengrip, 27, gör succé inom företagsvärlden och har lyckats bygga upp ett miljonimperium. Hon driver bland annat det framgångsrika skönhetsföretaget "Löwengrip Care and Color".

Nu har hon investerat i ett nytt lyxigt boende och lägger snart ut villan på Lidingö till försäljning.

Isabella Löwengrip köpte sitt nuvarande hus tillsammans med exet Odd Spångberg, 30. Paret gifte sig 2014 men ansökte om skilsmässa i fjol. 

Exmaken har köpts ut och Löwengrip har bott kvar i huset. Men nu har hon alltså skrivit på för ett nytt lyxigt hus och huset hon köpte med exmaken kommer läggas ut till försäljning.

”Hörni, jag har förresten skrivit på papper för ett nytt hus. Jag lever som vanligt i vänsterfilen. Men jag älskar det. Jag vill bara att besiktningen går igenom först och att inget visar något heltokigt som skulle innebära att jag avbryter köpet. Det är ett drömhus.” skriver Isabella Löwengrip på sin blogg.

 

LÄS MER: Isabella Löwengrips öppna kärleksbeslut 

 

”Här bygger vi pool”

Isabella Löwengrip berättar på bloggen att hon har drömt mardrömmar om att köpet ska hävas. 

"Jag börjar sakta men säkert glädjas åt det nya hus som jag har köpt. Det har känts så overkligt att jag inte riktigt tagit in allt. Eller vågat snarare. Drömt mardrömmar om att säljaren ångrat sig och liknande. Fruktansvärt! Men nu har jag börjat titta på bilderna flera gånger om dagen och drömt mig bort ”här ska gymmet vara”, ”här bygger vi pool” etcetera." skriver hon. 

Till den nya lyxiga villan tillhör en egen båtplats och i nära anslutning till huset finns en brygga som delas med två andra hus. 

"Jag insåg i dag att jag kommer att kunna köra in en egen båt till stan om jag vill, då det ingår båtplats till huset  (vi är tre hus som delar på en brygga 200 meter bort från huset). Nu är inte båt direkt prioriterat men det var en rolig insikt. Om annat fall kan jag gå ner med barnen i morgonrock och bada från stegen." skriver Isabella Löwengrip. 

Expressen har sökt Isabella Löwengrip.