Isabella Löwengrips lyxresa med kärleken

Isabella Löwengrip var 23 år när hon och exmaken Odd Spångberg blev föräldrar till sonen Gillis 2013.
Isabella Löwengrip.
Foto: PELLE T NILSSON / SPA

Isabella Löwengrip och Paul Sundvik har åkt i väg på en lyxig kärleksresa i Italien. 

På sin blogg berättar nu Löwengrip om semestern. 

”Alla möjligheter finns”, skriver hon. 

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 29, gick tidigare i somras ut med sin nya stora kärlek – designern Paul Sundvik, 52.

Nu har de precis varit i väg på semester i franska Cannes, där Sundvik har en lägenhet. De har även rest runt och upptäckt olika delar av Italien, skriver Löwengrip på sin blogg. 

”Det är ett spännande äventyr att hotellhoppa. Boka en natt i taget, vakna upp nästa morgon och då bestämma var man ska. Byta hotell i samma stad eller åka till ett annat ställe. Alla möjligheter finns. Både Paul och jag planerar på ett annat sätt. Vi älskar att improvisera – vara spontana helt enkelt – det är en frihet full av spännande överraskningar och oförutsägbara upplevelser”, skriver hon. 

”Vi började på tjusiga restauranger”

Bloggaren skriver vidare att de hittade en charm i att gå till mindre dyra restauranger – efter att ha testat de allra finaste först. 

”Vi har som väntat avnjutit fantastisk god mat. Vi började på tjusiga restauranger men upptäckte snabbt att det är på de små enkla ställena som det Italienska köket är som bäst.” 

Nu är paret återigen hemma i Sverige hos Löwengrips barn, som hon har tillsammans med sin expojkvän. Men de förblir inte länge i Sverige. Paret är sugna på att resa tillbaka till Italien – redan om en vecka igen. 

”Sista frukosten innan hemfärd. Vi bestämde att vi nog åker tillbaka till Italien efter jag har haft barnen i en vecka”, skriver Löwengrip på bloggen. 

https://www.instagram.com/p/CCvAmmYHRRx/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.