Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Isabella Löwengrips första ord om nya kärleken

Isabella Löwengrip. Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Isabella Löwengrip avslöjar att det finns en hemlig kärlek i hennes liv. 

sin blogg bryter hon nu tystnaden om den turbulenta tiden och känslorna. 

”Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna”, skriver Isabella Löwengrip.

Sedan slutet av 2018 har Isabella Löwengrip, 28, varit singel. Då tog relationen med hennes dåvarande pojkvän slut efter 1,5 år. 

Isabella Löwengrip har sedan dess levt ensam och satte till och upp ett mål om att vara singel hela 2019. 

”Gällande kärleken så har jag som mål att hålla mig singel året ut. Jag skulle behöva det. Jag blir ofta uppvaktad men att träffa någon med rätt intentioner känns omöjligt. Därför pausar jag allt lite…”, har hon tidigare skrivit på sin blogg. 

Löwengrips kärlekslöfte 2019

Nu kanske det kärleksbeslutet måste omprioriteras, Isabella Löwengrip erkänner nämligen att det finns en ny kärlek i hennes liv som hon bryr sig om. 

”Jag har ett litet pirr i kroppen som får mig glad. Allt i kärlekslivet har varit så komplicerat på senare tid men nu börjar saker och ting klarna och jag vågar släppa efter och njuta av pirret”, inleder Isabella ett inlägg på bloggen

Samtidigt erkänner hon att det funnits en orsak till varför hon inte nämnt det tidigare. 

”Jag har haft is i magen länge och det verkar ha varit rätt beslut. Puh. Det är därför bloggen har varit så opersonlig på ett tag, jag har fått fokusera på jobb-inlägg för att jag inte vetat hur mitt privata liv ska bli”, skriver Isabella Löwengrip och fortsätter: 

”Det är inte lätt ska ni veta att behöva uppdatera allt dagligen till hundratusentals när allt är en riktig kärlekscirkus bakom kulisserna”. 

I början av året gick Isabella Löwengrips skilsmässa med exmaken Odd Spångberg igenom. De gick skilda vägar under våren 2017. 

Expressen söker Isabella Löwengrip.