Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Isabella Löwengrips förlovningsuppgörelse

Väntar på ett frieri – detaljerna om ringen
Löwengrip och Sundvik träffade varandra för snart två år sedan – och har inte lämnat varandras sida sedan desss.
Foto: STELLA PICTURES / INSTAGRAM VIA STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Foto: OLLE SPORRONG
Bathina och Aje Philipson.

Isabella Löwengrip träffade kärleken Paul Sundvik för snart två år sedan och sedan dess har de inte lämnat varandras sida. 

Nu berättar entreprenören att hon väntar sig ett frieri och att ett en ring håller på att utformas. 

– Nu ska han designa sin egen ring. Jag fick välja en sten, jag ville ha någon som var fin, berättar Löwengrip i podcasten ”Bathinas enskilda möten”. 

När Isabella Löwengrip, 31, som är aktuell med en ny självbiografisk bok, träffade kärleken Paul Sundvik, 54, slog Amors pilar till direkt och det var kärlek vid första ögonkastet. 

– Det gick en elektrisk stöt när vi hälsade på varandra och det här är något som vi båda upplever, berättar hon för Bathina Philipson, 43, i podcasten ”Bathinas skilda möten”. 

Efter första mötet åt de lunch, åkte hem till Paul Sundvik där de åt pepparkakkor och drack te mitt i sommaren och sedan dess har de inte varit ifrån varandra. I juni firar de två år tillsammans. 

Sedan dess har det hänt en hel del och just nu letar paret efter ett deltidsboende i Schweiz. Tanken är att Paul Sundvik kommer att bo där hela tiden medan Isabella Löwengrip kommer att komma och gå när det passar för sina barn. 

Löwengrips väntan på frieriet

För Isabella Löwengrip finns det ingen tvekan om att hon ser Paul Sundvik som mannen i sitt liv. 

– Ja, så jag väntar på en förlovning just nu, avslöjar hon för Bathina Philipson och berättar mer: 

– Ja, han har gått och hittat en sten. Så nu ska han designa sin egen ring. Jag fick välja en sten, jag ville ha någon som var fin. 

Hon berättar att stenen är rund men att den har fyra fattningar så den ser mer fyrkantig ut. 

– Jag ville hitta någon som var perfekt, som blingande till, säger Löwengrip i podcasten. 

Löwengrips och Sundviks barnplaner

Sedan tidigare har hon två barn med exmaken Odd Spångberg, 33, och Bathina Philipson, som själv fick sitt första barn med maken Anders ”Aje” Philipson, 78, när han var 61, hälsar till Paul Sundvik att han är ”rena barnet”.  

– Jag tror att han vill ha ett barn bara, så har vi tre totalt, säger Löwengrip och fortsätter: 

– Det är ingen jättestress, han kan ju bli 61 och jag 35. 

Men nu väntar en period då livet ska läggas på plats för paret. 

– Det blir lite pussel det här att få ihop Schweiz och Paul och vart jag ska bo någonstans, men jag tänker att det löser sig när det väl sker, säger Isabella Löwengrip i ”Bathinas enskilda möten”. 

Löwengrip berättar om kraschen: 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.