Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isabella Löwengrips företag i konkurs – efter 8 månader

Här firar Isabella Löwengrip pojkvännens stora framgång
Isabella Löwerngrip lanserade företaget Hermine Hold förra året. Nu är det försatt i konkurs.
Foto: JOHAN JEPPSSON / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ JOHAN JEPPSSON
Isabella Löwengrip har vlat att sälja sina andelar i bolaget och lämna – precis som företagets vd Katarina Roger.
Foto: SVEN LINDWALL
Isabella Löwengrip har gått igenom en stor ekonomisk kris vilket hon berättat öppet om under hösten.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Förra året lanserade Isabella Löwengrip företaget Hermine Hold, som skulle sälja håraccessoarer på nätet.

Nu har bolaget förlagts i konkurs åtta månader efter lansering – något som Bloggbevakning var först att rapportera om.

”Om det är något som jag har lärt mig när livet skakar; så är det att kavla upp ärmarna och jobba sig ur krisen”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg, samma dag som nyheten släpptes.

Bloggaren och entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 29, lanserade företaget Hermine Hold i syfte att sälja håraccessoarer på nätet, tillsammans med grundarna till mobilskalsmärket Ideal of Sweden.

Planen då var att bygga upp ett miljardbolag under fem års tid, och det investerades ungefär åtta miljoner kronor i företaget.

Men företaget gick inte så bra som de inblandade hade hoppats, och Isabella Löwengrip valde att sälja sina andelar i bolaget och lämna – precis som företagets vd Katarina Roger.

”Jakt på tillväxt har prioriterats över lönsamhet, något vi nu behöver balansera ut bättre”, sa Hermine Holds tillförordnade vd Linus Kaasik till Breakit då.

Konkurs efter åtta månader

Nu har Hermine Hold försatts i konkurs – bara åtta månader efter lanseringen. Detta var Bloggbevakning först att rapportera om. Företaget lanserades officiellt i februari, och konkursprocessen inleddes i slutet av november.

Isabella Löwengrip har inte själv kommenterat något om att företaget går i konkurs, men bloggade om sin kamp med karriären under hösten samma dag som Bloggbevakning släppte nyheten om Hermine Hold.

”Det jag har haft svårt för under hösten är att tänka positivt. Inga affirmationer, målbilder eller pepp har fungerat på mig. Jag som vanligtvis är ganska duktig på att meditera eller visualisera – Har verkligen inte haft ro till det. Det har istället varit en dag i taget och bara jobba på”, skriver Isabella Löwengrip i bloggen.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip, som avböjer att kommentera.

Vem är Isabella Löwengrip?

Vem är Isabella Löwengrip?

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.