Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isabella Löwengrips ex oväntade meddelande till Bianca Ingrosso

Isabella Löwengrips ex har en hälsning till Bianca Ingrosso.Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES
Bianca Ingrosso är den andra mest eftersökta personen på Ratsit i november månad.Foto: TT NYHETSBYRÅN

Isabella Löwengrips expojkvän är försatt i personlig konkurs.

Trots det har han inte tappat humorn – och skickar ett offentligt meddelande till Bianca Ingrosso.

"Du och jag mot världen Bianca Ingrosso” skriver expojkvännen i sociala medier.

Entreprenören Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, och expojkvännen har skapat rubriker den senaste månaden i samband med parets traumatiska uppbrott.

Den 22 november meddelade entreprenören på sin blogg att förhållande plötsligt tagit slut – samt att hon befann sig i ”en levande mardröm”.

Kort därefter bekräftades att expojkvän försatts i personlig konkurs efter att inte ha kunnat betala tillbaka 30 miljoner kronor.

Nu, över en månad senare, skickar expojkvännen ett offentligt meddelande till ett annat välkänt ansikte – entreprenören, bloggaren och tv-profilen Bianca Ingrosso, 23.

"Du och jag mot världen Bianca Ingrosso” skriver expojkvännen i en story på sin Instagram.

Bakom texten syns en bild på de mest sökta personerna i Sverige under november månad, enligt kreditupplysningssajten Ratsit. Varav Isabella Löwengrips expojkvän toppar listan – med Bianca Ingrosso hack i häl.

 

 

Det är inte första gången expojkvännen kommenterar den turbulenta utvecklingen via sociala medier. Tidigare har 28-åringen svarat på läsarnas frågor på Instagram och meddelat att mår "som han förtjänar".

”Det är väldigt begränsande och jobbigt. Psykiskt och praktiskt. Men jag klagar inte, sett till situationen är det helt rimligt”, skrev han då och fortsatte med att beskriva sin nya relationsstatus:

”Nybliven singel, emotionellt otillgänglig och olyckligt kär. Ett riktigt kap med andra ord.”

Isabella Löwengrips känslor för exet

I samband med uppbrottet lämnade både Isabella Löwengrip och exet landet temporärt – men pratade om varandra offentligt.

Nu befinner sig båda åter i Sverige och Isabella Löwengrip har nyligen uttalat sig om vad hon lärt sig av sitt ex.

”Att jag kunde släppa in och känna djup kärlek för en man. Klart att jag varit förälskad innan men detta var något annat passionerat.” skrev hon på sin blogg.

 

 

Tidigare har den populära bloggaren och entreprenören sagt i en intervju med Expressen att hon inte hade kännedom om pojkvännens aktieaffärer med lånade pengar.

Samtidigt påstod hon att det hade uppstått en hotbild mot henne och hennes barn:

– Det var en person vid min dörr. Sen har det varit... när vi har kommit hem på natten så har det varit bilar utanför och väntat på oss. Jag antar att de har sökt honom. De har stått framför mitt hus, sa Löwengrip då.

– När vi slagit på bilnumren så har det visat sig att det varit människor som varit dömda för människorov.

Expojkvännen har tillbakavisat uppgifterna om att kriminella skulle vara inblandade i affärerna. 

Enligt expojkvännens advokat Johan Carlsson finns det inga belägg för att det ska finnas en hotbild eller att det rör sig om människor med kriminell belastning.

– Därför har det inte heller gjorts någon polisanmälan. Att folk är förtvivlande över att de har förlorat pengar är en annan sak. Jag har rekommenderat honom att göra en polisanmälan om det skulle förekomma hot, sade Johan Carlsson tidigare till Expressen.

Expressen har sökt Bianca Ingrosso och Johan Carlsson.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.