Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isabella Löwengrips besked efter stora livsomställningen

I februari sålde Isabella Löwengrip sitt företag Löwengrip Beauty till norska företaget Dermarome.Foto: SVEN LINDWALL
”Jag kommer i och med det att pausa och ha ett eller två år lugna år”, skrev hon i sin blogg efter affären.Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Isabella Löwengrip behöver inte jobba på några år – nu berättar hon om sin nya livssituation.

Hon behövde avskeda all sin personal för att inte gå i konkurs och till slut sålde hon också sitt företag Löwengrip Beauty.

”Inget jobb, inga medier, inget kontor, inga anställda – Bara jag och mina barn. Och jag älskar det”, skriver hon på Instagram.

Under förra hösten genomgick bloggaren och företagaren Isabella Löwengrip en stor ekonomisk kris. Efter granskningar som Expressen gjort framkom det att hon förstorat upp sina framgångar under en längre tid. 

Detta gjorde att ”Blondinbella” förlorade en stor del av sina kunder och för att inte gå i konkurs behövde hon avskeda all sin personal.

Men tidigare i år vände det för profilen – i februari sålde hon sitt företag Löwengrip Beauty till norska företaget Dermarome. Hur mycket hon fick för affären är inte känt, men företagaren har själv berättat att hon inte behöver jobba på ett bra tag.

”Köpeskillingen vill vi inte gå ut med men jag kommer i och med det att pausa och ha ett eller två år lugna år”, skrev hon i sin blogg efter affären.

Tajmingen var viktig

Efter affären berättar Löwengrip nu om omställningen. I ett inlägg på Instagram berättar hon vad hon känner inför den nya livssituationen.

”Inget jobb, inga medier, inget kontor, inga anställda – Bara jag och mina barn. Och jag älskar det”, skriver hon på Instagram.

Löwengrip är medveten om att hon hade tur med tajmingen av affären – hade coronaviruset kommit till Sverige några veckor tidigare hade hon kunnat tvingas i personlig konkurs.

”Hade coronaviruset kommit tidigare hade det nog inte blivit en affär med Dermarome”, skriver Isabella Löwengrip i sin blogg.

Expressen har sökt Isabella Löwengrip

 

Se vår intervju med Bloggbevakning – som granskar Löwengrip:

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.