Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Löwengrips beslut – efter ex-pojkvännens avslöjande

Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: ALEX LJUNGDAHL
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL BILDBYRÅ / IBL BILDBYRÅ IBL BILDBYRÅ / IBLAB
Foto: STELLA PICTURES / STELLA PICTURES

Isabella Löwengrip, 28, har lämnat Sverige efter den senaste turbulenta tiden.

Entreprenören befinner sig utomlands med barnen – men berättar nu att hon har jobb på gång redan nästa vecka.

"Jag kommer att prata om skönhet och affärer och du kommer att kunna köpa mina Löwengripskönhetsprodukter på plats", skriver bloggaren på sin Instagram.

Expressen kunde tidigare i veckan avslöja att Isabella Löwengrips expojkvän förlorat enorma summor på dåliga aktieinvesteringar. Pengarna han förlorade tillhörde dessutom inte bara honom själv. 

Till Expressen har Löwengrip berättat att kriminella har varit hemma hos henne i jakt på hennes expojkvän. 

– Det var en person vid min dörr. Sen har det varit... när vi har kommit hem på natten så har det varit bilar utanför och väntat på oss. Jag antar att de har sökt honom. De har stått framför mitt hus, har hon sagt.

Enligt Isabella Löwengrip har hennes tidigare pojkvän gått bakom hennes rygg och helt utan hennes vetskap gjort aktieaffärer för miljonbelopp för en eller flera kunder och sedan ha förlorat allt kapital.

– Det uppenbarar sig nya skulder hela tiden och han kommer aldrig kunna komma tillbaka till Sverige. Jag har tagit avstånd och jag skulle aldrig hjälpa honom ekonomiskt. Men jag tycker oerhört synd om hans nära och kära, har hon berättat.

Till Expressen bekräftar expojkvännen att han förlorat enorma summor av andra människors pengar, som han nu inte kan betala tillbaka.

– Det är korrekt att jag har lånat pengar för att finansiera aktieaffärer som genererat en jättestor förlust, berättar han i en exklusiv intervju med Frida Sundkvist.

– Jag sitter nu och jobbar på en lösning. Men som det ser ut i nuläget har jag inget konkret. Det är en riktigt jobbig situation som jag har för avsikt att lösa, har han berättat vidare.

Isabella Löwengrip har tagit paus

Expojkvännen förnekar dock uppgifterna att kriminella ska ha varit hos Isabella Löwengrip och sökt honom. Han säger att det handlar om en ostraffad privatperson som varit där mitt på dagen.

Efter händelserna har Isabella Löwengrip tagit en paus och befinner sig utomlands tillsammans med barnen och livvakten.

 

 

På sin blogg berättare hon om känslorna under den svåra tiden.

”Barnen och jag mår bra under omständigheterna. Solen hjälper till. Vi leker och pratar. Mitt mående går upp och ner, nätterna och morgonen är värst. Det är att komma upp ur sängen som är det svåraste. Det svider bakom ögonlocken hela tiden. Jag vet inte om det är sömnbrist eller sorg, säkert både och.", skriver hon i inlägget.

Löwengrips beslut – gör comeback

På sin Instagram berättar Isabella Löwengrip att hon nu har ett jobbevent i nästa vecka. Den 6 december befinner hon sig i New York, något som även Aftonbladet har skrivit om.

”Jag kommer att prata om skönhet och affärer och du kommer att kunna köpa mina Löwengripskönhetsprodukter på plats”, skriver hon i en story på sin Instagram under onsdagen.

Tidigare i höst lanserade Isabella Löwengrip en influencerklon med namnet Gabrielle Löwengrip, som har sin bas i New York. Även på hennes Instagramkonto berättar hon om eventet i New York nästa vecka.

 

 

I sitt senaste blogginlägg berättar Isabella Löwengrip om hur hon måste handskas med alla känslor den senaste tiden som hon tidigare beskrivit som "en mardröm".

"Jag trodde att jag skulle sakna honom så mycket, sörja oss och minnen. Men det gör jag inte. Jag är inte heller arg. Allt är bara tragiskt. Som min psykolog sa i torsdags ”pusta ut och var glad över att allt kom fram”. Jag pustar verkligen ut. Det är så mycket som hade kunnat gå fel. Jag fäster tanken på att tiden är min vän och jag vet att jag kommer att återhämta mig och fortsätta min vardag med barnen som vanligt i framtiden. Jag måste bara hålla ut. Rida ut denna vansinniga storm.", skriver hon.

Isabella Löwengrip har på bara några år byggt upp en framgångsrik företagskoncern med bolag som Löwengrip Invest, hud- och hårvårdsbolaget LCC och skoföretaget Flattered och är delägare i fertilitetsappen Natural cycles. Det till omsättningen största bolaget är Löwengrip Beauty, vilket ingår i en koncern där Isabella Löwengrip äger 50 procent av aktierna.