Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Isabella Löwengrip tar paus – efter svåra tiden

Isabella Löwengrip
Isabella Löwengrip. Foto: ALEX LJUNGDAHL
Isabella Löwengrip. Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Hampus Jarlbo, Isabella Löwengrip Foto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Isabella Löwengrip berättade nyligen i sin blogg att hennes tillvaro har gått från ljus till ”en levande mardröm”.

Nu berättar bloggaren att hon tar en paus.

– Att det är något väldigt jobbigt som händer i hennes liv framgår ganska starkt, säger Simon Sjögren, Isabella Löwengrips kollega och talesperson.

Bloggaren och företagaren Isabella ”Blondinbella” Löwengrip, 28, har tidigare under hösten berättat att livet är på topp. Kärlekslivet med pojkvännen Hampus Jarlbo, 28, som arbetar med aktiehandel, blomstrade och hon och hennes barn var nyinflyttade i en 30-miljonersvilla på Lidingö. 

Men i veckan publicerade Isabella Löwengrip ett blogginlägg med rubriken ”En levande mardröm”. Där berättade bloggaren att hon och Hampus Jarlbo inte längre ses. 

En annan motgång är att Isabella Löwengrip de senaste månaderna haft beskydd av en livvakt efter att en man systematiskt har förföljt henne. Mannen har kontaktförbud, men har fortsatt att dyka upp i närheten av Löwengrip.

 

 

Isabella Löwengrip tar en paus

Nu meddelar entreprenören via sociala medier att hon tar en paus. Vad pausen beror på är ännu oklart. 

”Ända sedan jag var liten har min superkraft varit förmågan att stänga av för att överleva svåra perioder. Jag hade hoppats att jag var klar med den försvarsmekanismen. Men här är vi igen. I dag är min sista arbetsdag i högklackat och med ett leende på läpparna. Efter det här tar jag och barnen en paus. Tack för ert stöd”, skriver hon på Instagram.

Simon Sjögren, operativ chef i Löwengrip Invest och Isabella Löwengrips talesperson, berättar nu vad det innebär att bloggaren tar en paus: 

– Jag har inte talat med henne själv sedan under fredagen. Jag vet det innebär, men kommer inte kommentera det i dag, säger han och fortsätter:

– Att det är något väldigt jobbigt som händer i hennes liv framgår ganska starkt. 

Expressen har sökt Hampus Jarlbo.

 

https://www.instagram.com/p/Bqj7T-nHrHl/