Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isabella Löwengrip på gala för att rädda elefanter – flög dit med privatjet

Isabella Löwengrip flög med privatjet till balen till förmån för utrotningshotade elefanter.Foto: JESSICA GOW/TT / TT NYHETSBYRÅN
Prins Charles och hans fru Camilla, hertiginnan av Cornwall, anländer till den årliga Animal Ball.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Prinsparet hälsar på gästerna på Clarence House, som alla bar obligatoriska djurmasker.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Foto: HELISSA - STOCK.ADOBE.COM / FOTOLIA

Isabella Löwengrip satte av i ilfart från ”Sommar i P1”:s presskonferens på torsdagen.

Entreprenören och bloggaren skulle nämligen på välgörenhetsbal i London till förmån för Asiens elefanter, som hotas av utrotning.

Löwengrip, 28, flög till Storbritannien med privatjet.

Isabella Löwengrip har exalterat bloggat inför maskeradbalen Animal Ball som hålls i London varje år för att samla in pengar till välgörenhetsorganisationen Elephant Family.

”Gissa vem som får byta om på flyget igen. Schemat går precis precis ihop,” skrev hon i onsdags.

Efter att ha deltagit i presskonferensen där årets sommarpratare avslöjades så åkte Isabella medelst privatjet till London Luton, en flygplats cirka en timme utanför staden.

På sin Instagram Story visar hon upp hur hennes privata makeupartist sminkar henne, medan andra i personalen dokumenterar resan.

Kungligheter, kändisar och societeten skramlar för elefanter

Elephant Family startades av Mark Shand, bror till Camilla, hertiginnan av Cornwall, och har som mål att rädda och bevara den asiatiska elefanten, som hotas av tjuvjakt, infrastruktur och klimatförändringar.

Skådespelaren Douglas Booth och modellen Yasmin Le Bon bar masker med sjöhästar.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Den ikoniska modeskaparen Vivienne Westwood kom i insektsmask.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK
Camilla, hertiginnan av Cornwall, och konstnären Tracey Emin.Foto: SHUTTERSTOCK / SHUTTERSTOCK

Enligt societetstidningen Tatler är Animal Ball en av de mest exklusiva balerna som hålls i Storbritannien.

Även om det rapporterats att det går att köpa biljetter till maskeradbalen så ska man då, enligt Tatler, känna ”de rätta människorna”.

Kronprinsparet stod värd för maskeradbal

Värdparet Prins Charles och Camilla syntes under kvällen med två pantermasker, och flera andra gäster bar fantastiska djurkreationer.

Bland gästerna under kvällen återfanns skådespelaren Douglas Booth, som gömde ansiktet bakom sjöhästar, konstnären Tracey Emin bakom en leopardmask och modeskaparen Vivienne Westwood utklädd till insekt.

Efter en mottagning på Clarence House - kronprinsparets officiella Londonbostad - följde middag och fest på Lancaster House, som ligger mitt emot.

Prins Charles får sig ett gott skratt under mottagningen på Clarence House innan middagen på Lancaster House i London.Foto: CHRIS JACKSON / AP TT NYHETSBYRÅN

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.