Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Isabella Löwengrip flyttar in hos exmaken Odd

Isabella Löwengrip och exmaken Odd Spångberg.
Foto: DAVID SICA / STELLA PICTURES DAVID SICA
Nu flyttar hon in hos exmaken – för en stund.
Foto: SVEN LINDWALL

Efter den tuffa tiden lägger Isabella Löwengrip om sitt liv – för att spendera mer tid med barnen. 

Nu avslöjar hon att hon också – under en tid – flyttar in till exmaken Odd Spångberg, efter en händelse vid hennes hus. 

”Efter hjälp från mina vakter i tisdags så bestämde vi att de var bäst att bo hos Odd ett tag”, skriver hon på sin blogg. 

Tidigare i veckan kom beskedet – Isabella Löwengrip säljer sitt bolag Löwengrip Beauty till Dermanordic – ett av Nordens största distributionsföretag av hudvård och makeupprodukter. 

Försäljningen är ett resultat av en tuff höst fylld av ”blod, svett och tårar” som entreprenören själv beskriver det på sin blogg

Den exakta summan för affären vill Isabella Löwengrip inte avslöja. Men en sak är säker – hon behöver inte jobba i första taget.

”För min egen del så kommer jag att fortsätta vara ansiktet utåt men det innebär ingen kontorstid. Jag ska faktiskt vara ledig och ta en paus. Jag fyller 30 år i oktober så tills dess blir det lugn och ro,” skriver hon i ett blogginlägg.

”Inga mer stressiga kvällar”

Fokuset kommer i stället vara på barnen Gillis, 6, och Sally, 4, som Löwengrip har tillsammans med exmaken Odd Spångberg.

”Jag ser fram emot att kunna tillbringa ännu mer tid med mina barn. Inga mer stressiga kvällar med jobbsamtal, möten hemma hos mig med kolleger eller för mycket nannytid. Nu kan jag vara ledig och ännu mera mamma,” förklarar hon vidare i bloggen.

Och nu gör entreprenören ett oväntat val – hon flyttar in hos just exmaken Odd Spångberg för ett tag. 

”Jag sov över hos Odd i Sallys säng för att det har hänt en händelse igen som gjort mig otrygg. Efter hjälp från mina vakter i tisdags så bestämde vi att de var bäst att bo hos Odd ett tag”, skriver hon nu på sin blogg. 

Löwengrip berättar också att exmaken och Gillis är sjuka – men att det ändå väntas fredagsmys på kvällen för hela familjen. 

Löwengrips nya hus

Entreprenören har nyligen köpt ett nytt hus. 

”Jag har köpt ett vanligt hus till mig och barnen på Lidingö (inflyttning 1 april) och där vill jag ha en vanlig vardag. Ge dom ett vanligt liv.”

Expressen söker Isabella Löwengrip. 

Isabella Löwengrip berättar själv: ”Kan behöva ändra mitt liv”

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.