Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Löwengrip avslöjar nu – så mycket tjänar hon på bloggen

Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES

Isabella Löwengrip började blogga under namnet "Blondinbella" som 14-åring.

Nu avslöjar den 28-åriga entreprenören hur mycket hon drar in på sin blogg i dag.

"Som vi har kämpat", skriver hon i ett inlägg på sin blogg. 

Isabella Löwengrip startade sin första blogg "Blondinbella.se" när hon bara var 14 år gammal. Idag är hon 28 år och framgångsrik som affärskvinna.

Nu avslöjar hon hur mycket hon har ökat intäkterna på sin blogg de senaste åren.

”Jag vet inte om ni minns men förut (under många år) hade jag intäkter på 500 000 kronor i månaden på bloggen, visst är det häftigt hur vi har kunnat öka intäkterna till 1.5-2 miljoner i månaden istället? Som vi har kämpat”, skriver Isabella Löwengrip i ett blogginlägg.

Hon berättar hur hon vände upp sitt bolag som under en period hade det skakigt.

"Löwengrip Invest hade kunnat gå i konkurs då men vi vände skutan. Helt." berättar hon och fortsätter sedan:

"Men jag är stolt över att mina kanaler ger människor jobb och att jag har kunnat köpa detta fantastiska hus efter 13 år av bloggande."


Har flyttat in i nytt lyxhus

I veckan flyttade Isabella Löwengrip in i sitt nya hus ute på Lidingö – en lyxig villa med egen brygga värt 30 miljoner kronor. 

"Det var så stort för mig att komma hem i går. Att öppna dörren till mitt nya hem. Allt finns på instastory om ni vill se. Huset var så fint trots att teamet fick nycklarna i fredags." skriver Isabella Löwengrip i ett annat inlägg.

På sin Instagram visar "Blondinbella" upp sitt nya lyxhem, och hennes följare får se hennes stora kök, badrummet, Löwengrips walk-in-closet och hennes sovrum med en stor säng och utsikt över naturen.

"Det är mycket som saknas, det tar tid att fylla ett stort hus men det får ta lite tid.", skriver hon om inflyttningsprocessen.

Efter skilsmässan från maken Odd Spångberg har Löwengrip bort kvar i parets gamla hus på Lidingö, och haft barnen varannan vecka. Men nu har hon köpt ett annat hus på Lidingö – värt närmare 30 miljoner kronor.


◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.