Isabella Löwengrip anlitar en privat kock

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Foto: /IBL / /IBL
Foto: /ALL OVER PRESS / /ALL OVER PRESS

Isabella "Blondinbella" Löwengrip har anlitat en privat kock. 

Bloggaren vill underlätta sin vardag efter separationen med Odd Spångberg. 

"Det är det bästa beslut jag har tagit", skriver hon på sin blogg. 

Det var i början av maj i år som bloggaren Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 26, och Odd Spångberg, 29, skilde sig. Paret har två barn ihop och har valt att ha dem varannan vecka hos sig. 

I sin blogg berättar bloggaren att hon nu anlitat en privat kock för att underlätta i vardagen. 

"Alla har inte möjligheten att göra så det förstår jag också. Men jag kan och det ger mig mer tid till barnen (samt att jag tycker att det är vansinnigt trist att laga mat)", skriver hon i sin blogg.LÄS MER: Blondinbellas barnplaner – efter skilsmässan från Odd 


Innan hon tog beslutet att anlita någon som lagar mat till henne och barnen tänkte hon på hur en man som hade råd att göra samma sak hade gjort.

"Om han separerade under småbarnsåren hade han definitivt haft en au pair hemma”, skriver Löwengrip i sin blogg. 

Även om det är en dyr vana så är entreprenören väldigt nöjd med sitt val. 

"Det är det bästa beslut jag har tagit", avslutar hon inlägget med. LÄS MER: Blondinbellas ilska efter hårda kritiken 

Blondinbella svarar på kritiken 

På Instagram berättar Isabella Löwengrip att hon har upplevt kritik från sina följare för att hon har varit för glad och för att hon har gått vidare från uppbrottet för tidigt.  

Bloggaren svarar på kritiken.

"För mig finns det inget annat alternativ. Alla ni som har gått igenom en separation där barn är inblandade vet att det är något av det hemskaste man någonsin kan gå igenom. Som en mardröm! Det är bokstavligen som att gå genom eld och smärtan är enorm", skriver Blondinbella. 

I inlägget förklarar hon för sina följare att hon trots smärtan försöker gå vidare i livet, njuta och hitta sig själv igen. Att bara sitta hemma och sakna barnen är inget alternativ.

”Alternativet är att sitta hemma, vara ledsen och trist och sakna dem så mycket att det gör mig mer ledsen, vilket i slutändan inte kommer göra mig något gott överhuvudtaget", skriver hon. 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.