Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Isabella Löwengrip byter liv – inspireras av exet

Ur dokumentären ”Flip side” som har premiär den 15:e januari.
Isabella Löwengrip byter livsstil.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Isabella Löwengrip är inspirerad av exet Erik Selin.
Foto: SVEN LINDWALL

Isabella Löwengrip byter till en enklare livsstil – inspirerad av sitt ex.

Nu berättar entreprenören om beslutet att sälja bolaget och ta en lång paus för att flytta familjen till ett nytt hem.

”Där vill jag ha en vanlig vardag,” skriver hon på sin blogg.

Tidigare i veckan kom beskedet – Isabella Löwengrip säljer sitt bolag Löwengrip Beauty till Dermanordic – ett av Nordens största distributionsföretag av hudvård och makeupprodukter. 

Försäljningen är ett resultat av en tuff höst fylld av ”blod, svett och tårar” som entreprenören själv beskriver det på sin blogg

Den exakta summan för affären vill Isabella Löwengrip inte avslöja. Men en sak är säker – hon behöver inte jobba i första taget.

”För min egen del så kommer jag att fortsätta vara ansiktet utåt men det innebär ingen kontorstid. Jag ska faktiskt vara ledig och ta en paus. Jag fyller 30 år i oktober så tills dess blir det lugn och ro,” skriver hon i ett blogginlägg.

Fokuset kommer i stället vara på barnen Gillis, 6, och Sally, 4, som Löwengrip har tillsammans med exmaken Odd Spångberg.

”Jag ser fram emot att kunna tillbringa ännu mer tid med mina barn. Inga mer stressiga kvällar med jobbsamtal, möten hemma hos mig med kolleger eller för mycket nannytid. Nu kan jag vara ledig och ännu mera mamma,” förklarar hon vidare i bloggen.

Livsändringen – inspirerad av exet

Att gå från en planerad USA-expandering, så sent som förra sommaren, till att nu sälja bolaget innebär en del anpassningar för entreprenören även på det privata planet.

Inte minst i livsstilen. Tiden då assistenter, chaufförer och kockar arbetade i Isabella Löwengrips lyxvilla på Lidingö är förbi. Enligt henne själv är förändringen inspirerad av expojkvännen och tillika fastighetsmiljardären Erik Selin, 52.

”En sak som jag är säker på är att mitt liv kommer att bli enklare. Det är något som jag såg hos Erik (som i dag är en av mina närmsta vänner), en enkelhet trots kapital och jag älskade den”, skriver hon på sin blogg och fortsätter:

”Jag har köpt ett vanligt hus till mig och barnen på Lidingö (inflyttning 1 april) och där vill jag ha en vanlig vardag. Ge dom ett vanligt liv.”

Expressen har sökt Isabella Löwengrip.

Efter en turbulent period säljer hon och Pingis Hadenius Löwengrip Beauty.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.