Namn: Isabel Adrian. Ålder: 35. Yrke: Designer. Syns också i TV3:s "Svenska Hollywoodfruar". Familj: Blivande maken Steve Angello och döttrarna Monday-Lily född 2010 och Winter Rose, född 2012. Bor: I Hollywood, USA. Foto: Christine Olsson / ScanpixNamn: Isabel Adrian. Ålder: 35. Yrke: Designer. Syns också i TV3:s "Svenska Hollywoodfruar". Familj: Blivande maken Steve Angello och döttrarna Monday-Lily född 2010 och Winter Rose, född 2012. Bor: I Hollywood, USA. Foto: Christine Olsson / Scanpix
Namn: Isabel Adrian.
Ålder: 35.
Yrke: Designer. Syns också i TV3:s "Svenska Hollywoodfruar".
Familj: Blivande maken Steve Angello och döttrarna Monday-Lily född 2010 och Winter Rose, född 2012.
Bor: I Hollywood, USA. Foto: Christine Olsson / Scanpix
Adrian är en av de svenska Hollywoodfruarna i TV3:s populära tv-program. Foto: Izabelle NordfjellAdrian är en av de svenska Hollywoodfruarna i TV3:s populära tv-program. Foto: Izabelle Nordfjell
Adrian är en av de svenska Hollywoodfruarna i TV3:s populära tv-program. Foto: Izabelle Nordfjell
Steve Angelo har två barn tillsammans med Isabel Adrian. Foto: Thomas EngstromSteve Angelo har två barn tillsammans med Isabel Adrian. Foto: Thomas Engstrom
Steve Angelo har två barn tillsammans med Isabel Adrian. Foto: Thomas Engstrom
Namn: Golnar-Gloria Haghpasand. Ålder: 30 Yrke: Styrelseledamot i aktiebolaget "Salong Ytligt", en frisörsalong i Stockholm som bildades 2007. Familj: Gift med Axel "Axwell" Hedfors. Tillsammans har de sonen León, 1. Paret vigdes på Ibiza vid en kändistät ceremoni i oktober.Namn: Golnar-Gloria Haghpasand. Ålder: 30 Yrke: Styrelseledamot i aktiebolaget "Salong Ytligt", en frisörsalong i Stockholm som bildades 2007. Familj: Gift med Axel "Axwell" Hedfors. Tillsammans har de sonen León, 1. Paret vigdes på Ibiza vid en kändistät ceremoni i oktober.
Namn: Golnar-Gloria Haghpasand.
Ålder: 30
Yrke: Styrelseledamot i aktiebolaget "Salong Ytligt", en frisörsalong i Stockholm som bildades 2007.
Familj: Gift med Axel "Axwell" Hedfors. Tillsammans har de sonen León, 1. Paret vigdes på Ibiza vid en kändistät ceremoni i oktober.
Namn: Kinda Hamid. Ålder: 30. Yrke: Låtskrivare. Familj: Sedan 2011 gift med Sebastian Ingrosso. Paret har en ettårig dotter. 2000 hade Kinda under artistnamnet Kinnda en stor hit med låten "Freak you out". Som låtskrivare har hon jobbat med Jennifer Lopez, Backstreet Boys och Darin. Foto: Keelan ChezaNamn: Kinda Hamid. Ålder: 30. Yrke: Låtskrivare. Familj: Sedan 2011 gift med Sebastian Ingrosso. Paret har en ettårig dotter. 2000 hade Kinda under artistnamnet Kinnda en stor hit med låten "Freak you out". Som låtskrivare har hon jobbat med Jennifer Lopez, Backstreet Boys och Darin. Foto: Keelan Cheza
Namn: Kinda Hamid.
Ålder: 30.
Yrke: Låtskrivare.
Familj: Sedan 2011 gift med Sebastian Ingrosso. Paret har en ettårig dotter. 2000 hade Kinda under artistnamnet Kinnda en stor hit med låten "Freak you out". Som låtskrivare har hon jobbat med Jennifer Lopez, Backstreet Boys och Darin. Foto: Keelan Cheza
Sebastian Ingrosso har en ettårig dotter tillsamamns med Kinda Hamid. Foto: Olle SporrongSebastian Ingrosso har en ettårig dotter tillsamamns med Kinda Hamid. Foto: Olle Sporrong
Sebastian Ingrosso har en ettårig dotter tillsamamns med Kinda Hamid. Foto: Olle Sporrong

Isabel Adrian om livet med världsstjärnan

Publicerad

Isabel Adrian lever tillsammans med Swedish House Mafia-medlemmen Steve Angello - i april nästa år gifter de sig.

Nu berättar hon om hur parets träffades, lyxlivet i Hollywood, Steves känslor inför Friends arena-spelningarna och om framtidsdrömmarna.

- Han är precis samma person som när vi träffades, säger Isabel Adrian.

Tiden före de tre monsterspelningarna på Friends arena, med sammanlagt över 100 000 i publiken, bor familjen Angello-Adrian på hotell i centrala Stockholm.

Designern Isabel Adrian, 35, och Swedish House Mafia-medlemmen Steve Angello, 29, saknar lägenhet i Sverige. Annat var det förr.

Då bodde paret i Steves ungkarlslya i Solna, ett stenkast från Friends arena.

Träffades på Boss-invigning

I mitten av 2000-talet Steve Angello fortfarande en anonym person i Sverige.

Bara några år tidigare hade den basketälskande Solnakillen byggt en musikstudio i sin mammas kök. Ändå var han redan en världsstjärna utomlands.

När Isabel och Steve träffades, vid invigningen av Hugo Boss-butiken i Stockholm i juni 2006, låg dansgolvet öde, trots att två tredjedelar av Swedish House Mafia, representerat av barndomskompisarna Steve Angello och Sebastian Ingrosso, stod i dj-båset.

Isabel hade ingen aning om vem Steve var.

"Vi var där en vecka"

Efter mobilsamtal och sms fram och tillbaka över kontinenter bjöd Steve ner Isabel till Marbella. Han skickade en bil till Båstad, där hon jobbade som nattklubbsvärdinna under Båstadveckan, som körde henne till Kastrup i Köpenhamn.

- Vi var där en vecka tillsammans. Det var då vi umgicks själva i några dagar. Efter en månad flyttade vi ihop, säger hon.

Men paret var sällan hemma. Isabel följde med på Steves spelningar runtom i världen.

- Vi reste överallt, till Brasilien och USA, säger Isabel.

Lanserar klädkollektion

Lagom till sin storslagna avskedsfest har SHM blivit profeter också i sitt hemland. De tre spelningarna på Friends arena är slutsålda sedan länge.

- Steve tycker det är jättekul att få spela i Sverige. Han är jätteförväntansfull och ser fram mot det, säger Isabel.

Varken hon eller Steve haft en lugn stund sedan de landade i måndags. All Steves tid har upptagits av förberedelser inför de tre spelningarna. Dessutom har han hjälpt Isabel med planeringen inför kvällens lanseringsfest av hennes klädkollektion.

- Han pushar mig väldigt mycket. I tidigare förhållanden har jag upplevt att tjejen inte ska göra så mycket. Steve har alltid varit först med att lyssna, ge mig feedback och hjälp. Han stöttar mig till 100 procent, säger Isabel.

- Jag är inte bara mamma till hans barn, någon avelskossa.

"Man får ta vissa smällar"

Familjen lever, sedan 2009, ett lyxigt liv i ett av Los Angeles mest exklusiva områden.

- Vi umgås mycket med Nicole Richie och hennes man. Steve är bra kompis med Jay - Z och Will I am (William James Adams). Vi umgås en del med Nicky och Paris Hilton, säger Isabel.

Tillsammans har paret döttrarna Monday-Lily född 2010 och Winter Rose, född 2012.

- Steve är helt underbar, kanske skämmer han bort barnen lite, eller sina två prinsessor som han säger, säger Isabel.

- Vi lever ett jättebra liv, men det är klart det finns svårigheter med att vara offentlig. Man får ta vissa smällar. Folk vill gärna prata och hitta på osanningar.

Fortsätter under egna namn

Uppgifter har gjort gällande att de otaliga resdagarna, 2011 gjorde Steve Angello unge- fär 150 uppträdanden själv och 30 med Swedish House Mafia, ska vara den direkta orsaken till att trion nu lägger sin gemensamma verksamhet på is efter turnén.

Det avfärdar Isabel. Trion kommer fortsätta spela - dock på olika håll, under egna namn.

- Nej, det har ingenting med att de har barn att göra. Det är ett gemensamt beslut de tagit. Att de ska gå vidare med sina solokarriärer, säger hon.

- Jag tycker att det är tråkigt, precis som alla andra. Jag älskar ju Swedish House Mafia.

Bröllopsresa till Bora Bora

I april nästa år gifter sig Isabel och Steve, var är hemligt, men bröllopsresan förläggs till Bora Bora. De hajrika vattnen skrämmer Steve - hans största fobi är nämligen just hajar.

- Jag försöker få honom att inse att de har nät runt stränderna, så att hajarna inte kan ta sig in. Men han är livrädd. Vi får väl se om han vågar bada, säger Isabel.

Och den lilla familjens framtid är utstakad.

- Vi har sagt att vi vill köpa en ranch i typ Texas, med hästar och andra djur, bara sitta i en hammock, röka, och skratta åt varandra.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Annons:
Till Expressens startsida

Mest läst i dag