Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Tv-profilen Isabel Adrians ord om brutala rånet

Biträdande jurist Emma Ragnarsson på Stahre Persson Advokatbyrå.
Isabel Adrian har medverkat i bland annat ”Svenska Hollywoodfruar”.
Foto: ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
Isabel Adrian med maken Steve Angello.
Foto: Thomas / Expressen

I början av januari utsattes en kvinnlig tv-profil för ett grovt rån i ett centrala Stockholm.

Nu berättar Hollywoodfrun Isabel Adrian att det var hon som utsattes för överfallet. 

– Hon är väldigt skärrad och chockad, säger Emma Ragnarsson som är Isabel Adrians målsägandebiträde.

Vid lunchtid den 1 februari stoppades en kvinnlig tv-profil i ett hotellgarage i centrala Stockholm. Hon blev slagen i huvudet och rånades av gärningsmännen på värdesaker. 

Nu väljer Isabel Adrian, 41, känd från ”Svenska Hollywoodfruar”, att via den biträdande juristen Emma Ragnarsson träda fram och berätta om att det var hon som utsattes för rånet. 

– Vi väljer att gå ut med det här för att det har varit en hel del spekulationer. Vi vill ge en förklaring på varför hon har hållit sig undan media, säger Emma Ragnarsson.

Enligt målsägandebiträdet har händelsen påverkat Isabel Adrian, som mår mycket dåligt.

– Hon mår givetvis inte bra alls. Hon är väldigt skärrad och chockad. Det har varit svårt för henne att återhämta sig. Min klient har i nuläget lämnat landet för att kunna återhämta sig i lugn och ro. Hon försöker bearbeta händelsen i sitt tempo, säger Emma Ragnarsson.

Misstänks vara planerat

Enligt åklagarens uppgifter framstår det som att rånet var planerat mot just Isabel Adrian. 

– Brottsoffret har blivit rånad på en väska och en mobiltelefon, och brottsoffret ska även ha blivit hotad. Fyra gärningsmän avvek från platsen, och det skedde i ett garage, bekräftade Ola Österling på polisens regionledningscentral i Stockholm efter händelsen.

Två män sitter i nuläget häktade misstänkta för rånet.

– Vad gäller utredningen så pågår den och det föreligger förundersökningssekretess. Jag är förhindrad att kommentera själva utredningen. Men det jobbas vidare i ärendet, säger Emma Ragnarsson.

TV3, som sänder ”Svenska Hollywoodfruar”, hänvisar till Isabel Adrians målsägarbiträde.

– Vi har inga kommentarer utan hänvisar alla frågor till Isabels målsägarbiträde, säger Susanne Nylén, pressansvarig på TV3.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.