Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Isabel Adrian berättar om det brutala rånet

I början av februari utsattes Hollywoodfrun Isabel Adrian för ett brutalt rån. Foto: ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
I tv-programmet ”Efterlyst” berättar nu Isabel Adrian om det grova rånet och vad som hände i garaget.

Tre män har åtalats misstänkta för det brutala rånet mot Hollywoodfrun Isabel Adrian tidigare i år då hon blev överfallen när hon skulle lämna ett parkeringsgarage i Stockholm.

I ”Efterlyst” berättar Hollywoodfrun nu själv om mardrömshändelsen.

– Han öppnar dörren och sätter pistolen mot tinningen, berättar hon i programmet.

Isabel Adrian, 41, skulle köra ut från ett garage i Stockholm i sin bil när framfarten blockerades och en maskerad man med pistol dök upp.

I tv-programmet ”Efterlyst” berättar nu Isabel Adrian om det grova rånet och vad som hände i garaget i början av februari. 

– Han öppnar dörren och sätter pistolen mot tinningen, säger hon i programmet.

Isabel Adrian, känd från tv-programmet ”Svenska Hollywoodfruar”, berättar hur gärningsmannen slog henne och höll fast henne. Hon säger också att hon försökte göra motstånd men upplevde det som att hon ”svimmade en liten stund” när hon blev slagen i huvudet med pistolen.

Isabel Adrian: ”Jag bara skriker, det är kaos”

Ytterligare en gärningsman ska ha kommit till platsen och de rånade henne på hennes dyrbara klocka, och sedan försökte de även tvinga till sig hennes ring och armband. 

– Jag bara skriker, det är kaos. Och han drar så hårt att jag tänker att ”nu dör jag”. Jag vet inte vad som kommer att hända, berättar hon vidare i programmet om skräcken.

Tre män åtalades den 17 april misstänkta för rånet på Isabel Adrian, två män för grovt rån och en för medhjälp, men polisen söker fortfarande efter två av männen som flydde från platsen. 

Enligt åklagarens version blev Isabel Adrian pistolhotad, slagen och avtvingad en dyr klocka och andra ägodelar – värda närmare en miljon kronor – innan ligan flydde.

När gärningsmännen lämnat garaget kunde hon själv fly ut genom en nödutgång i garaget. Rånarnas flykt ur garaget fångades på bild av garagets övervakningskameror.

Isabel Adrian berättar att hon tror att männen har kartlagt henne i förväg och händelsen har satt djupa spår på hennes liv.

– Den enda gången som jag låtsas som ingenting är framför mina barn. Jag undrar om jag någonsin kommer att gå ut igen, säger hon i ”Efterlyst”.

Hollywoodfrun sa så här i samband med att hon valde att gå ut med sin berättelse, genom sitt målsägandebiträde Emma Ragnarsson:

– Hon mår givetvis inte bra alls. Hon är väldigt skärrad och chockad. Det har varit svårt för henne att återhämta sig. Min klient har i nuläget lämnat landet för att kunna återhämta sig i lugn och ro. Hon försöker bearbeta händelsen i sitt tempo.

Isabel Adrian var en av deltagarna i ”Expedition Robinson” 2004, hon har medverkat i ”Svenska Hollywoodfruar” under flera säsonger och var med i ”Let’s dance” på TV4 2016. Hon är gift med Steve Angello, en av medlemmarna i dj-gruppen Swedish House Mafia.