Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Isabel Adrian berättar sin sanning – efter alla rykten

Isabel AdrianFoto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Steve Angello och Isabel AdrianFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES
Foto: ALEXANDER DONKA EXPRESSEN
Isabel AdrianFoto: ROBERT EKLUND / STELLA PICTURES

Isabel Adrian och Steve Angello säljer sin lyxiga takvåning i Stockholms innerstad.

Men Hollywoodfrun tillbakavisar ryktet om att de ska separera – och menar att skälet till flytten är att hon känner sig otrygg i bostaden.

– Det stämmer inte att de ska separera, det är ett rykte. Det är jättekonstigt, ingen förstår var det kommer ifrån, säger Isabel Adrians assistent Tully Levy.

Expressen kunde nyligen avslöja att världsstjärnan Steve Angello, 35, och Isabel Adrian, 41, dumpar sin lyxvåning i tre etage på Södermalm i Stockholm.

Våningen var ute till salu hösten 2015 till utgångspriset 14,5 miljoner kronor. Efter budgivning, där tidigare finansministern Anders Borg och hans flickvän Dominika Peczynski uppgavs ha tillhört spekulanterna, blev det Swedish House Mafia-profilen Steve Angello och designern Isabel Adrian, känd från Svenska Hollywoodfruar, som tog hem budgivningen. Priset var hemligt.

Paret inledde en omfattande renoveringen av våningen och köpte även ut en boende. 

Att Angello och Adrian nu säljer bostaden efter bara två år har startat spekulationer om att de ska gå skilda vägar.

Men nu tillbakavisar Isabel Adrian ryktet om att de ska separera.

– Det stämmer inte, det är ett rykte. Det är jättekonstigt, ingen förstår var det kommer ifrån, säger Isabel Adrians assistent Tully Levy.

 

LÄS MER: Isabel Adrian visar upp privata bilderna 

 

Sanningen bakom flytten

I intervjuprogrammet ”Svenska Hollywoodfruar – I fokus Isabel Adrian” på Viafree berättar hon att anledningen till försäljningen är att hon känner sig otrygg.

– Jag tror att vi delvis funderar på att flytta på oss för att det inte längre är privat. Nu när vi är mer i Stockholm så är det rätt svårt att vara anonym. Med tanke på att det här huset lades ut i alla tidningar långt innan vi ens hade varit här första gången känns det som att det är många som vet var vi bor, säger hon.

Efter sin medverkan i ”Robinson” 2004 förföljdes Isabel Adrian under lång tid av en stalker.

– Det är rätt så jobbigt, vi måste vara försiktiga för det finns hot hela tiden. Vi har två små barn, det är inget alternativ för mig att det ska hända dem något på grund av vem jag är och vem Steve är, det är vi väldigt måna om, säger hon och fortsätter:

– Det går inte att beskriva hur det är att ha någon som följer efter dig eller som är ute efter dig.

 

LÄS MER: Isabel Adrian och Steve Angello säljer lyxvåningen 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.