Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Irving är inte bara 14 kilo lättare – han är naken och insiktsfull

”Ju mer elaka saker jag sade, desto mer smektes mitt ego”, säger Tony Irving i sitt sommarprat om hur kändisskapet en tid i hans liv betydde mer än allt annat. Foto: Mattias Ahlm / Sveriges Radio
Hemma hos Tony Irving och maken Alexander Skiöldsparr i Norrtälje. Foto: OLLE SPORRONG

Första gången jag intervjuade Tony Irving, 2008, var han den elake domaren i ”Let's dance” som enligt egen utsago i nutid tyckte att kändisskapet var viktigare än allt annat.

Den man jag talade med på ”Sommar i P1”:s presskonferens för några veckor sedan var inte bara 14 kilo lättare efter att ha skippat socker – han var precis så insiktsfull och naken som han visade sig i sitt sommarprat, efter konkursen som tvingade honom att möta sig själv bortom alla kostymer. 

Expressen premium

Läs Premium gratis i en månad

Läs alla artiklar gratis i en månad, därefter är priset 69 kr/mån. Digital prenumeration. Ingen bindningstid. Avsluta enkelt online.

Genom att klicka på “Starta premium - 1 mån gratis” godkänner du våra prenumerationsvillkor och bekräftar att du tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.