Intima bilderna på Peg och kändissonen raderades

Peg Parnevik och Pontus Pettersson uppträdde på ”Allsång på Skansen”.
Peg Parnevik och pojkvännen Filip Kaspersen Lamprecht.
Foto: KARIN TÖRNBLOM / IBL
Philippa Parnevik är en aspirerande fotograf och har fotat en serie konstnärliga bilder på Peg Parnevik och Filip Kaspersen Lamprecht - som nu har raderats.
Foto: Instagram/Philippa Parnevik.
Peg Parnevik lägger ofta upp starka budskap på sin Instagram, för att stärka andra kvinnor.
Foto: FREDRIK SANDBERG/TT / TT NYHETSBYRÅN

Philippa Parnevik publicerade ett bildspel på storasyster Peg Parnevik och hennes pojkvän Filip Kaspersen Lamprecht, där de två poserar kärleksfullt tillsammans.

Nu har bilderna raderats av Instagram – något artisten riktar skarp kritik mot.

”Jag tycker det är tråkigt att Instagram väljer att ha kvar porr, våld mot kvinnor, hat/hot på deras plattform men tar bort en bild på mig och Filip där vi enbart visat kärlek och respekt för varandra”, skriver Peg Parnevik i en kommentar.

Yngsta Parnevik-systern Philippa Parnevik är en aspirerande fotograf, vars Instagram-flöde är fullt av estetiska fotosessioner med hennes syskon och vänner.

Philippa Parnevik visade på måndagen stolt upp sin senaste fotografering med artistsystern Peg Parnevik och hennes modellpojkvän, Filip Kaspersen Lamprecht.

I bildspelet visar Parnevik upp olika bilder på paret som alla verkar vara fotograferade i samma lägenhet, men med olika kläder. Parnevik och Kaspersen Lamprecht ligger bland annat och håller hand i en säng, och kramar om varandra i en dörröppning. På en av bilderna är Peg Parnevik barbröstad, och Filip Kaspersen Lamprecht håller för hennes bröst och kysser hennes hals, medan nederdelen av deras kroppar täcks med ett svart skynke.

Bilderna raderade – Peg Parneviks kritik

Kändissonen Filip Kaspersen Lamprecht – son till Kristin Kaspersen och Martin Lamprecht – poserar också enbart i kalsonger och ett par rosa solglasögon med strass på en av bilderna.

Men nu har bildspelet raderats – för att Instagram tycker att de är för utmanande. I en kommentar kritiserar Peg Parnevik beslutet, då det samtidigt finns pornografiska bilder på Instagram som inte raderas.

”Jag tycker det är tråkigt att Instagram väljer att ha kvar porr, våld mot kvinnor, hat/hot på deras plattform men tar bort en bild på mig och Filip där vi enbart visat kärlek och respekt för varandra. Min syster är grym på få en att känna sig stark framför kameran. Och jag tycker att bilderna på oss är ett perfekt exempel på hur hon lyckas få fram en magisk blandning av det konstnärliga och mänskliga. Det fina och fula och allt där emellan!”

Peg Parnevik visar upp nya tatueringen.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.