Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Internationella kändisduon klara för TV4-programmet

Marcus och Martinus gästar premiären av ”Lotta på Liseberg”. Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES
Lotta Engberg är programledare för ”Lotta på Liseberg”. Foto: JOHAN VALKONEN / JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

På måndag är det premiär för TV4:s allsångsprogram ”Lotta på Liseberg” – och Lotta Engberg får celebert besök.

Norska tvillingduon Marcus och Martinus uppträder i premiärprogrammet på Liseberg.

– Vi utlovar en färgglad och fartfylld premiär av allsångssommaren på Liseberg. Marcus och Martinus kommer som en extra krydda på en redan stark lista med gästartister, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.

”Lotta på Liseberg” har premiär på måndag, och Lotta Engberg gästas av kändisar som Dolly Style, Jill Johnson och Linus Wahlgren.

– Det är nästan så att jag får nypa mig i armen! Jag längtar så efter att stå på scenen och möta den fantastiska publiken ihop med våra härliga musikanter och alla underbara gästartister, säger Lotta Engberg.

Men bara dagar före premiären står det nu klart att programmet bjuder på internationellt besök från norska tvillingarna Marcus och Martinus.

- Vi utlovar en färgglad och fartfylld premiär av allsångssommaren på Liseberg. Marcus & Martinus kommer som en extra krydda på en redan stark lista med gästartister, säger Jonathan Nordin, exekutiv producent på TV4.