Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Influencer försökte lura följare på semesterresan – avslöjades ändå

Influencer tränar på gym – trots coronamisstanken.
Zara McDermott redigerade bakgrunden på sin bild.
Foto: Privat / Instagram
Följarna anklagar nu henne för att försökt dölja sin semesterresa till Maldiverna.
Foto: Privat / Instagram

Den brittiska influencer och tidigare ”Love Island”-deltagaren Zara McDermott, 24, försökte lura sina följare genom att redigera bort bakgrunden på en bild.

Anledningen? 

Hon hade brutit mot Storbritanniens lockdown och rest till Maldiverna med sin pojkvän, skriver The Sun.

På en bild Zara McDermott, 24, publicerade på sig själv där hon marknadsför ett samarbete tillsammans med klädföretaget Missguided har hon redigerat bakgrunden.

Samtidigt har företaget själva lagt upp samma bild, men där är bakgrunden inte redigerad. Där syns det att Zara McDermott står i ett gym med palmer utanför fönstret.

I kommentarsfältet på klädföretagets bild är flera upprörda över att influencern och Love Island-profilen har rest utomlands samtidigt som Storbritannien har gått in i ännu en lockdown.

Anklagas för att lura följarna

”Tänker inte stötta någon som har åkt i väg på semester samtidigt som vi är i lockdown och i pandemins värsta läge.”, har en person kommenterat enligt The Sun.

”Den här bilden är tagen på gymmet vid AyClub på Ayada hotellet på Maldiverna dit hon åkte på semester samtidigt som en steg fyra lockdown”, skriver en annan.

En källa uppger även för Daily Mail att Zara McDermott och pojkvännen befinner sig på lyxhotellet Ayada på Maldiverna.

Zara McDermott har fortsatt publicera bilder som ser ut att vara tagna hemma hos paret i London, skriver The Sun. Samtidigt menar fans att bilderna är tagna vid ett tidigare tillfälle för att dölja att hon har åkt utomlands.

https://www.instagram.com/p/CJs50o9B4AE/https://www.instagram.com/p/CJs36-ZJirV/
Influencern om coronakrisen: "Klart man får mindre samarbeten”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.