Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Instagram-modell dömd till fängelse efter bisarra rånen

Foto: Youtube / Youtube
Foto: Youtube / Youtube

Instagrammodellen Monique Agostino dömdes till fängelse i det tuffaste kvinnofängelset i Australien efter att ha utfört en rad maskerade rån.

Den 25-åriga kvinnan dömdes också för snatteri, droginnehav och för att ha burit kniv på Target 2018, skriver australiska sajten News.com.au.

Nu har hon brutit mot sin villkorliga frigivning och skickats tillbaka till fängelset.

25-åriga Monique Agostino blev känd som Instagrammodell hemma i Australien, och poserade i utmanande kläder inför tusentals följare på sitt numera borttagna Instagramkonto – men snart började hennes liv gå utför. 

Nu sitter hon fängslad i det tuffaste kvinnofängelset i hela Australien, skriver News.com.au.

Monique Agostino dömdes skyldig till en rad maskerade rån tillsammans med unga män, utöver brott som droginnehav och snatteri. Instagrammodellen har också burit kniv inne på Target, skriver den australiska sajten.

Rånade pizzerior med unga män

Det var 2018 som den då 22-åriga kvinnan körde omkring ett gäng tonårskillar till olika platser där de sedan utförde rån, i norra Sydney. Agostino och de minderåriga killarna hade alla på sig svarta masker när de prejade upp dörrarna med hjälp av en mejsel. Modellen fångades också på övervakningskamera när hon bröt sig on på pizzarestaurangen ”Pound of Pizza” i november samma år.

Monique Agostino dömdes till två år i fängelse, med möjlighet till villkorlig frigivning efter 18 månader. Tidigare i år släpptes hon från fängelset, men efter att ha brutit mot villkoren för sin frigivning har hon nu skickats tillbaka till Silverwater, Australiens tuffaste kvinnofängelse.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.