Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Inspelningen avslöjar Mel Gibsons hot

Foto: Damian Dovarganes / AP
Foto: Jeffrey Mayer / STELLA PICTURES JEFFREY MAYER PHOTOGRAPHY/JTMPHO

Mel Gibson betalade sitt ex miljontals kronor för att inte avslöja hans hot och rasism.

Nu har inspelningar av Gibsons attack mot Oksana Grigorieva publicerats av Radar Online.

Men Grigorieva får bara en bråkdel av pengarna.

Mel Gibson hotade och attackerade mamman till sitt barn, Oksana Grigorieva.

Något som gjorde att parets relation tog slut i 2010. Skådespelaren ska ha erbjudit sig att betala 126 miljoner kronor för att inspelningarna av hans grova hot skulle bli offentliga.

Nu har Radar Online publicerat innehållet i ljudinspelningarna. Gibson anklagar bland annat Oksana Grigorieva, som då hade fött parets barn åtta månader tidigare, för att ha bröstinplantat - något som Gibson säger "äcklar" honom.

– Du går ut i offentligheten och det är så jävla pinsamt för mig. Om du blir våldtagen är det ditt fel, säger Mel Gibson i ljudupptagningen, och kompletterar med grova rasistiska uttalanden.

Skådespelaren kommer också med direkta dödhot mot Grigorieva, och säger att han vill "lägga henne i den jävla rosträdgården". I samma inspelning erkänner han också att han slog henne i ansiktet så hon förlorade flera tänder, medan den då nyblivna mamman höll i parets gemensamma barn.

 

LÄS MER: Mel Gibson erkänner kvinnomisshandel

 

Mel Gibson krävde avsugning

 

LÄS MER: Mel Gibson anmäld - våldsam mot kvinna

 

Den aggressiva skådespelaren skriker åt sin dåvarande partner att hon förtjänar att bli skriken åt, och att hon borde suga av honom. Kraven på sexuella tjänster återkom i Gibsons inspelningar.

När Oksana Grigorieva erbjöds 126 miljoner kronor av skådespelaren för att vara tyst ville hon ha mer pengar, och tog ärendet till domstol. Där bestämde en domare att Gibsons expartner bara skulle få 6,3 miljoner kronor - eller 750 000 dollar, i stället.

Mel Gibson betalade bara en tredjedel av summan, men återvände till domstol 2013 efter att expartnern pratat om de verbala övergreppen - något som var emot överenskommelsen. På grund av det har domstol nu bestämt att Gibson inte behöver betala resten av summan.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.