Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Biancas nakna erkännande med familjen – inför alla

Benjamin, Bianca och Oliver Ingrosso.Foto: Kanal 5.
Pernilla Wahlgren.Foto: Kanal 5.

Nakna morföräldrar och bröst här och där. 

I säsongsavslutningen av ”Wahlgrens värld” håller Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Oliver Ingrosso ett tal som får många av gästerna att sätta i halsen på Christina Schollins 80-årsfest.

– Det var ju inget fel med det. Det var ju bara att man vaknade upp med en bröstvårta här eller där typ, säger Bianca Ingrosso i programmet.

Säsongsavslutning av Wahlgrens värld är här. I avsnittet är det äntligen dags att få följa med på Christina Schollins 80-årsfest. En fest som planerats i flera månader med 140 inbjudna gäster och många olika inköpta resurser. Festen går helt klart under temat ”lyx, lyx, lyx” som Christina Schollin själv brukar säga.

– Det var en väldigt lyckad fest, mamma var väldigt nöjd och glad, säger Pernilla Wahlgren för Expressen.

Allt Schollins jobb och planerande med festen visar sig vara värt det, för det blir en fin och känslosam tillställning fylld av sång och hyllningstal. Bianca Ingrosso, Benjamin Ingrosso och Oliver Ingrosso får spontant för sig att hålla tal, de också. Bianca Ingrosso börjar med att tacka sina morföräldrar för att de alltid ställt upp som barnvakter, lekt och kliat deras ryggar till sömns. 

– Sen stod vi där och skulle komma ihåg vad minns vi av mormor och morfar, säger Bianca Ingrosso i avsnittet.

”När ni legat nakna”

Talets utveckling chockar flera i publiken när de tre barnbarnen berättar om de nakna minnena med morföräldrarna.

– Vi har fått ligga sovandes bredvid er när ni legat nakna, säger Bianca Ingrosso i talet.

Senare kommenterar hon även att det vid flera tillfällen varit så att morföräldrarna varit nakna när barnbarnen sovit i deras säng. 

– Det var ju inget fel med det. Det var ju bara att man vaknade upp med en bröstvårta här eller där typ, säger Bianca Ingrosso.

 

 

Benjamin Ingrosso och Oliver Ingrosso nickar instämmande med sin syster när hon pratat i talet.

 – Tills jag blev typ nio och förstod att nu kanske jag ska sova i en egen säng. Nu är dem fortfarande nakna och det är jag också, lägger Benjamin Ingrosso till i talet.

– Mormor har gått runt naken här som ett liksom vitt spöke hela våra liv, säger Bianca Ingrosso.

”Vi har ju lite så här knäpp humor”

De tre barnbarnen avslutar talet med att berätta hur mycket de älskar Christina Schollin och Hans Wahlgren. Pernilla Wahlgren berättar att hon inte blev speciellt chokad när barnen pratade nakenhet framför de 140-gästerna. 

– Mina barn är ju så, dom är bra på att skämta till allting och överdriver kanske lite lätt. Mina föräldrar är ju så där 70-tal, då var de väl lite mer så här fria. De har aldrig varit pryda av sig direkt. Men jag tror kanske inte att de alltid legat så där nakna med barnen, det är nog deras sätt att driva. Vi har ju lite så här knäpp humor i våran familj, säger Pernilla Wahlgren. 

Wahlgrens värld sänds torsdag kl 20.00 på Kanal 5 och Dplay.

 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.