Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ingrossos mörka tid – nu avslöjar han

Foto: STINA STJERNKVIST/TT / TT NYHETSBYRÅN
Foto: OLLE SPORRONG

Efter stora succén och vinsten i ”Melodifestivalen” genomgick Benjamin Ingrosso en tuff period.

I sin podcast ”Livets liv” berättar han att han var nära att gå in i väggen och att han flydde storstan för att hitta tillbaka till lugnet.

– Jag kände att jag fick panik, säger han i podcasten.

Tillsammans med kollegan och parhästen Felix Sandman driver Benjamin Ingrosso podcasten ”Livets liv”. I det senaste avsnittet öppnar artisten upp om hur han mår, efter en hektisk tid med mycket jobb.

– Jag mår bra. Jag har mått lite dåligt, precis som du (Felix Sandman, reds anm) har jag jobbat väldigt mycket och varit nära på att gå in i väggen känns det som. Man är ändå med polare och har kul men känner att man inte är glad liksom, säger Benjamin i podden.

”Melodifestivalen”-vinnaren berättar att han under den jobbiga perioden mer och mer drog sig undan från sina vänner och att det är någonting han också föredrar.

– Jag kan vara ensam, jag tycker att det är det skönaste som finns. Jag är typ den tråkiga killen i gänget som alltid vill åka hem, kolla på film och äta pasta, säger Benjamin. 

 

LÄS MER: Benjamin snuskbombas efter Eurovision-succén 

 

Benjamin lämnade Stockholm

Det gick så långt att Ingrosso var tvungen att isolera sig själv ett tag och for bort från stressen, utvecklar han i podcasten.

– Jag mådde dåligt, kände att jag fick panik av att ha folk runtomkring mig. Så jag åkte till landet och satt på båten och lyssnade på Ted Gärdestad, så rann det en tår bara. Jag kände att det här är livskvalitet, det var jättehärligt.

Expressen har sökt Benjamin Ingrosso.

 

LÄS MER: Pernillas kritik efter beslutet om Benjamin 

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.