Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ingrossos egna ord – nya detaljerna om uppbrottet

Benjamin Ingrosso och Felix Sandman om vänskapen
Benjamin Ingrosso och flickvännen Linnea Widmark var tillsammans i sammanlagt sex år innan de gick skilda vägar i våras.
Foto: OLLE SPORRONG
I en intervju med ”Rix Morronzoo” berättar nu artisten mer detaljer om sin låt ”Costa Rica” – som fansen förstått handlar om exet.
Foto: JOHAN VALKONEN/STELLA PICTURES STELLA PICTURES

Benjamin Ingrosso och flickvännen Linnea Widmark var tillsammans i sammanlagt sex år innan de gick skilda vägar i våras.

I en intervju med ”Rix Morronzoo” berättar nu artisten mer detaljer om sin låt ”Costa Rica” – som fansen förstått handlar om exet.

– Det hände någonting där som gjorde att jag inte tycker om det stället, säger Benjamin Ingrosso i radioprogrammet.

Benjamin Ingrosso gästade Rix Morronzoo för att berätta om sin kommande turné och sitt nya album.

Artisten släpper snart en ny singel – som för första gången inte handlar om honom själv.

– Den heter ”The Dirt” kan jag avslöja, och handlar för första gången inte om mig själv och inte om någon relation jag varit med om, berättar han för Roger Nordin och Laila Bagge i ”Rix Morronzoo”.

Laila Bagges privata fråga: ”Hände det någonting?”

Programledaren Roger Nordin är nyfiken på den tidigare singeln ”Costa Rica”.

– Ett smakprov från skivan är ju ”Costa Rica”. Varför heter den ”Costa Rica”? Det är ju ett land, säger han, och Benjamin Ingrosso svarar undvikande:

– Eh, ja du...

– Hände det någonting där? undrar programledaren Laila Bagge vidare.

Benjamin Ingrosso konstaterar att han inte tycker om Costa Rica.

– Det hände någonting där som gjorde att jag inte tycker om det stället, bekräftar Benjamin Ingrosso.

”Kom inte tillbaka”

Programledaren berättar fakta om landet i Centralamerika, som fortfarande är i krig med Tyskland sedan första världskriget, och undrar vad Ingrosso fick för intryck av landet.

– Jag har aldrig varit där. En annan drog dit, och kom inte tillbaka, säger artisten.

I låten sjunger Ingrosso ”I want to go to Costa Rica so I can bring back my Linnea”, vilket på svenska blir: ”Jag vill åka till Costa Rica så att jag kan hämta hem min Linnea”. 

Benjamin Ingrosso bekräftade i mars att han och flickvännen Linnea Widmark, som han hade varit tillsammans med till och från under sex års tid, hade gått skilda vägar. De som följer influencern på Instagram vet också att hon tycker om att resa till Costa Rica.

Expressen söker Benjamin Ingrosso.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.