Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Influencern Victoria Törnegren väntar barn

Victoria Törnegren är en av Sverigest största influencers.
Foto: Instagran
Victoria Törnegren delar med sig av babylyckan på Instagram.
Foto: Instagram

Victoria Törnegren, 29, och maken Erik Forsgren, 31, ska bli föräldrar igen. Influencern, som har över 600 000 följare på Instagram, delade med sig av den glädjande nyheten under söndagen.

”Jag blir så sentimental av att skriva dessa ord, vår familj blir större. Vår dröm gick i uppfyllelse, och vi är mer än tacksamma”, skriver hon under en bild på den lyckliga familjen. Paret har sedan tidigare treåriga dottern Ellie tillsammans. 

Victoria Törnegren är en av Sveriges största influencers på Instagram och bloggar om sitt liv som mamma, mode och resor. Tillsammans med sin syster, influencern Alexandra Bring, har hon också den populära podden ”Två systrar en podd”. Även Victorias fästman Erik Forsgren jobbar som mode- och reseinfluencer.  I skrivande stund har hans Instagramkonto @erik.forsgren 291 000 följare. Även han delade med sig av babynyheten på sitt konto.

”Så glad att berätta att vår familj blir större. Jag kan knappt vänta på att få träffa den lilla”, skriver han. 

https://www.instagram.com/p/CN0MgMcJRXk/https://www.instagram.com/p/CN0MgKWMUT_/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.