Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Influencern trött på ständiga frågan: ”Det suger”

Foto: SKÄRMDUMP / INSTAGRAM
Foto: SKÄRMDUMP / INSTAGRAM

Ariella Nyssa är en av Australiens mest populära influencers.

Nu har hon tröttnat på att ständigt få en och samma fråga om samma ämne varje dag.

Influencern Arielle Nyssa har 360 000 följare på Instagram och är känd för att lägga ut oredigerade och ärliga bilder på sin kropp.

Men varje dag får hon flera privata meddelanden som handlar om samma sak och nu har hon tröttnat, skriver australiska news.com.au.

I ett ärligt inlägg på Instagram ryter hon ifrån.

”Jag får fortfarande frågor hela tiden om mina celluliter”, skriver Ariella Nyssa.

Hon menar att flera av meddelandena är elaka och i stil med ”du har för mycket celluliter” eller ”dina celluliter ser ut som en plastpåse som har kastats i snön”.

Ariella Nyssa menar att det gör henne ledsen att se att många har en så negativ bild om celluliter.

”Celluliter är vackra! Det är en del av mig. Mina märken är det som gör mig till mig. Jag skulle aldrig ändra på dem för något i världen, oavsett vad andra säger! Dina celluliter äger tjejen, omfamna det och ÄLSKA DET”, skriver Ariella Lyssa på Instagram.

https://www.instagram.com/p/B7h9eYfnbf6/

Hyllas av sina följare

Det ärliga inlägget hyllas av Ariella Nyssas följare – och i kommentarsfältet har flera delat med sig av sina egna upplevelser.

”Jag har kämpat med min vikt sedan jag var en liten flicka och jag håller just nu på med att visa att jag älskar min kropp och inte redigera bilderna jag lägger upp”, skriver en person i kommentarerna.

”Mycket tack vare dig har jag lärt mig att omfamna och älska mina celluliter :) ser precis ut som dina”, skriver en annan.

Influencern Amandas skräck efter ingreppet

Lundgren blev sjuk efter bröstoperationen • ”Jag skämdes”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.