Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Influencern Emily Sears tvingades genomgå hjärnoperation – vaken

Under måndagen gick modellen och influencern Emily Sears, 35, ut med att hon genomgått en hjärnoperation – helt vaken. 

Nu berättar hon om traumat och vägen tillbaka till livet.

I april förra året fördes den australiska modellen Emily Sears till sjukhus med ambulans efter att ha fått ett kraftigt epilepsianfall under en shoppingtur, skriver People.com. 

Nu har hon genomgått en operation, berättar hon på Instagram. Modellen diagnostiserades med kavernöst angiom, en samling av stora blodkärl i hjärnan som kan orsaka epilepsianfall. 

https://www.instagram.com/p/CAgwkqaHfC8/?utm_source=ig_web_copy_link?hidecaption=true

”Hela mitt liv sattes på paus från den stunden, allt från mitt arbetsliv till mitt sociala liv, min relation med min kropp och min identitet,” skriver hon i inlägget. 

Emily berättar hur det senaste året varit en bergochdalbana och att hon nyligen ställdes inför två val. Antingen skulle hon genomgå en hjärnoperation och riskera att förlora talförmågan, eller tvingas leva på mediciner resten av livet och riskera att få anfall igen. 

Då tog hon beslutet att låta sig opereras. 

Var vaken under operationen

Under operationen var Emily vaken för att kirurger skulle kunna säkerställa att hon fortfarande kunde prata. 

”Det fanns två kirurger och en av de vinkade mot mig… det var lika konstigt och surrealistiskt som det låter!” skriver hon på sin Instagram. 

https://www.instagram.com/p/CCCQbIiHgEV/?hidecaption=true

I Instagraminlägget berättar Emily Sears hur hon fått en större respekt för den mänskliga kroppen, sinnet och själen. 

”Jag är ödmjukt tacksam för möjligheten att kunna få vård, för det faktum att det fanns ett botemedel mot min sjukdom och för stödet från min familj och vänner, folk inom industrin och för min otroliga man som funnits bredvid mig hela tiden.” 

”Vår tid är nu”-stjärnan greps av polis – två gånger samma dag

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.