Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Influencern ber om ursäkt för inlägget: ”Olämpligt”

Följ senaste nytt i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 11 och 20 på helger.
I sitt inlägg ber Sanne Josefson om ursäkt.
Foto: Instagram
Influencern Sanne Josefson.
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Mitt i det kritiska pågående läget mellan Ryssland och Ukraina skrev influencern ett reklaminlägg för byxor med texten: ”Lite goda nyheter under denna sorgsna dag”.

Nu ber Sanne Josefson om ursäkt.

”Jag skrev inlägget utan att tänka mig för, och jag förstår nu att det var olämpligt”, skriver hon i ett inlägg på Instagram.

Ryssland har gått till attack mot Ukraina, och under torsdagen har sociala medier fyllts med oroliga inlägg om det rådande läget.

Influencern Sanne Josefson, 32, la tidigare i dag upp ett samarbete på Instagram. Till bilden i inlägget skrev hon: ”Lite goda nyheter under denna sorgsna dag”.

Det dröjde inte länge förrän Sanne Josefson fick hård kritik i sina sociala medier för att vara okänslig.

Hon la senare upp ett nytt inlägg.

”Jag ber om ursäkt för det jag skrev i mitt senaste inlägg. Jag förstår att det uppfattades fel. Jag skulle aldrig säga eller göra någonting för att såra någon någonsin”, skriver hon och fortsätter:

”Och ingenting är till en tröst i den här fruktansvärda tragedin som pågår just nu. Jag skrev inlägget utan att tänka mig för, och jag förstår nu att det var olämpligt”.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.