Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Influencern är 65-årige miljardärens nya flickvän

Instagramstjärnan Alina de Almeida.
Foto: Instagrm
Miljardären John Paulson.
Foto: Jason Szenes/UPI/Shutterstock / TT NYHETSBYRÅN

Miljardären John Paulson, 65, skiljer sig från frun Jenny, 50. 

Nu avslöjar Page Six att han redan skaffat sig en ny flickvän – 33-åriga Instagramstjärnan Alina de Almeida.

John Paulson, 65, och Alina de Almeida, 33, möttes i somras och ska enligt källor redan bo ihop i hans lyxvåning på femte avenyn i New York. 

En källa säger till Page Six: ”John har en ny, mycket yngre flickvän och trots att det fortfarande är nytt blommar förhållandet. De är väldigt lyckliga.” 

De Almeida ska vara utbildad dietist och ha ett Instagramkonto med 139 000 följare.

Paulson, som tjänade 20 miljarder dollar på bostadsmarknaden före finanskrisen 2008 och sägs vara värd minst 4,7 miljarder dollar, ansökte om skilsmässa från sin fru i måndags. Paret ska sakna äktenskapsförord vilket kan leda till en dramatisk kamp om hans miljarder och deras omfattande fastighetsinnehav, som inkluderar gods i Southampton och Aspen, samt en lägenhet på 2600 kvadratmeter på Manhattan.

Både Paulson och Jenny är välkända som generösa filantroper, och de ska nu båda ha anlitat de bästa skilsmässoadvokaterna i New York. 

https://www.instagram.com/p/CLPdwJ0HyIW/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.