Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Influencern Alexis, 26, hittad död i ett dike

Alexis Sharkey.
Foto: Privat / Instagram

Influencern Alexis Sharkey, 26, skulle ha träffat några kompisar på lördagen.

Men när hon inte svarade på varken samtal eller sms började de misstänka att något inte stod rätt till.

Samma dag hittades hon död i ett dike, skriver People


Den här artikeln går att kommentera. När du har läst får du gärna dela med dig av dina tankar längst ner.

Sist familjen hörde av den amerikanska influencern Alexis Sharkey, 26, var på fredagen.

En vän till influencern Alexis reagerade på att hon inte svarade i sin telefon, eftersom hon vanligtvis svarar väldigt snabbt.

– Hon sitter ihop med sin telefon. Hon är en sociala medier-drottning. Hon är en influencer. Hon jobbar från sin telefon, säger vännen till nyhetskanalen KHOU11 enligt People.

När familj och vänner fortfarande inte fick tag på Alexis Sharkey på lördagen började de bli oroliga.

Samma dag bekräftade polisen i Houston, Texas, att man hittat en livlös och naken kropp vid sidan av en väg. Polisen bekräftade senare att kroppen tillhörde Alexis Sharkey.

https://www.instagram.com/p/B_QbkkTF1a0/

Sista inlägget på Instagram

På Facebook har Alexis Sharkeys mamma Stacey Clark Robinault skrivit om dotterns död.

”Det är med djupt krossade hjärtan som Mike och jag vill berätta för er att Lexis kropp har hittats. Vi kan inte tacka er nog för all er kärlek och de fina orden ni har delat med vår familj!” skriver hon.

Även Alexis Sharkeys man Tom har delat med sig av sin sorg på Facebook, skriver People.

”Min värld! Jag är så vilsen just nu!” skriver han i ett inlägg.

Polisen i Houston utreder Alexis Sharkeys plötsliga död och dödsorsaken är ännu oklar. Samtidigt är Stacey Clark Robinault övertygad om att hennes dotter har blivit mördad.

– Jag lärde mig som ung att lita på en mors magkänsla, säger hon till ABC13.

Alexis Sharkey har 50 000 följare på Instagram och lade upp sin senaste bild den 22 november. Då befann hon sig i Mexiko.

”Vila i frid Alexis. Vi pratade aldrig men du var en av mina största inspirationskällor”, skriver en följare i kommentarsfältet.

https://www.instagram.com/p/CH5wWPXBUXY/
Influencern död i motorcykelolycka - blev 18 år.

KOMMENTERA ARTIKELN

I samarbete med Ifrågasätt Media Sverige AB:s (”Ifrågasätt”) tjänst Ifrågasätt erbjuder Expressen möjligheten för läsare att kommentera vissa artiklar. Denna tjänst tillhandahålls således av Ifrågasätt som också är ansvarig för tjänsten. De kommentarer som Ifrågasätt tillgängliggör på tjänsten visas i anslutning till expressen.se. Expressen granskar inte kommentarerna i förväg. Kommentarerna omfattas inte av utgivaransvaret enligt yttrandefrihetsgrundlagen och de är inte heller en del av den grundlagsskyddade databasen expressen.se. Läs mer om kommentering här.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.