Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Influencer halkade vid vattenfall – föll till döds

Sofia Cheung publicerade ett flertal bilder på sin Instagram från höga höjder.
Foto: Instagram
Sofia Cheung från en klippa.
Foto: Instagram

Influencern Sofia Cheung, 32, skulle ta en selfie vid ett vattenfall. 

I stället halkade hon och föll 16 meter. 

Trots räddningsinsatser gick hennes liv inte att rädda.

Sofia Cheung från Hongkong har gjort sig känd på Instagram för att lägga upp flertalet bilder från höga berg där hon ofta sitter på en klippkant.

Men när hon tillsammans med tre vänner i lördags besökte Ha Pak Lai i Hongkong gick det betydligt värre för Cheung. Hon bestämde sig för att ta en selfie vid en klippkant till ett vattenfall, men hon halkade till och föll 16 meter, skriver Daily Mail.

Hennes vänner larmade omedelbart räddningstjänsten som snabbt kunde komma till platsen och Cheung kunde föras till sjukhus där hon konstaterades död.

Publicerade ofta bilder från höga höjder

Cheung som hade över 6 000 följare på Instagram publicerade sin sista bild på plattformen den 9 juli där hon skrev att bättre dagar skulle komma och hänvisade till helgen.

Efter olyckan har hennes konto översvämmats med kommentarer där man sörjer Cheung.

Sofia Cheung blev 32 år gammal.

https://www.instagram.com/p/CO2mHZUjRY7/

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.