Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Inbrott i Pewdiepies hus: ”De har tagit allt”

Felix Kjellberg har haft inbrott.Foto: JAMES SHAW/REX SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Felix och Marzia Kjellberg.Foto: SKÄRMDUMP/INSTAGRAM / SKÄRMDUMP/INSTAGRAM

I helgen bröt sig tjuvar in i Felix ”Pewdiepie” Kjellbergs hus, något som hans fru Marzia Kjellberg berättade om på Instagram.

”De har tagit mina värdesaker”, skriver Marzia Kjellberg på Instagram enligt Insider.

I helgen delade Marzia Kjellberg, 27, en story på Instagram där hon berättade att hennes och maken Felix ”Pewdiepie” Kjellbergs hus haft inbrott.

”De tog 90 procent av mina värdesaker, allt från mina smycken, till lyxvaror och speciella objekt som jag har sparat under åren. Allt är borta”, skrev Marzia Kjellberg på Instagram enligt Insider.

”Jag vet att det är väldigt materialistiskt, och jag ska vara glad över vad jag har/vad som är kvar. Men jag kan inte dölja chocken och ledsamheten över att allt försvunnit, bara så där”, fortsätter hon.

Skedde i nya huset

Marzia och Felix Kjellberg bor till vardags i brittiska Brighton. Nyligen köpte makarna ett hus i Japan och det är där inbrottet ska ha skett.

– Vilken vecka det har varit, först svämmar mitt hus i England över, ren och skär panik de senaste dagarna och sen var det inbrott i mitt hus i Japan och de tog alla våra saker, säger Felix ”Pewdiepie” Kjellberg i en video på Youtube.

Gifte sig i augusti

I slutet av augusti i år gifte sig Felix ”Pewdiepie” Kjellberg men den italienska kärleken Marzia Bisognin.

Datumet för bröllopet var extra speciellt för paret då det var samma datum som de träffades för första gången för åtta år sedan.

Pewdiepie berättade själv om bröllopsglädjen på Instagram:

”Vi är nu gifta!!! Jag är så lycklig som jag kan bli. Jag är så glad över att kunna dela mitt liv med denna fantastiska kvinna”, skrev youtubern på Instagram.

LÄS MER: För dig med premium – allt det senaste inom:
Karriär & Pengar

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.