Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ilskan över Cats-trailern: ”Bisarr och mardrömslik”

Trailern till filmatiseringen av ”Cats” har släppts – och det har lett till starka reaktioner.

Flera recensenter beskriver den som ”skrämmande”, mardrömslik” och ”galen”.

Och även på Youtube är det många som är kritiska till trailern.

”Jag har haft mardrömmar som varit bättre än det här”, skriver en person.

Den klassiska historien av T.S. Eliot ska nu bli film. Biobesökarna kommer att få se Judi Dench, Ian McKellen, James Corden, Taylor Swift, Idris Elba, och Jennifer Hudson i rollerna som sjungande katter.

Trailern till filmatiseringen släpptes för några dagar sedan – och reaktionerna lät inte vänta på sig. The Guardian frågar sig om filmen är den obehagligaste i år, medan Vice skriver att trailern är tiotusen gånger mer bisarr än man hade kunnat föreställa sig. Andra recensenter beskriver den som ”skrämmande”, mardrömslik” och ”galen”.

”Resultatet av dålig smak”

Även på Youtube är det många som är kritiska till trailern. Filmskaparna har använt sig av en datorteknik som täcker skådespelarnas ansikte och kropp med päls, och det är den aspekten som många stör sig på.

”Jag tror inte att detta är resultatet av dålig teknisk utveckling. Detta är resultatet av dålig smak”, skriver en person.

”Jag har haft mardrömmar som varit bättre än det här”, menar en annan.

https://www.youtube.com/watch?v=gq50F-IDXDc

”Cats” har svensk biopremiär den 24 januari nästa år.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.