Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ilskan mot stjärnan – efter skönhetsåtgärden på dottern

Foto: NIJO / STELLA PICTURES BACKGRID UK
Foto: Youtube.

Kylie Jenner fick dottern Stormi för fem månader sedan.

På Snapchat kunde Jenners miljontals fans och följare ta del av hennes skönhetsbeslut för bebisen – Stormi har nämligen fått piercade öron.

Ett beslut som nu kritiseras av Kylie Jenners följare.

Kylie Jenner, 20, födde dottern Stormi för fem månader sedan, efter att ha lyckats hålla hela sin graviditet hemlig och gömd från paparazzikamerorna.

Dottern får hålla låg profil på Kylie Jenners instagram, där hon inte har lagt upp särskilt många bilder på Stormi, men på sociala medier som Snapchat får fansen se mer av Jenners liv som ung mamma.

Nu kritiseras sminkmogulen för ett skönhetsbeslut hon har tagit åt dottern – på Snapchat kunde Jenners miljontals följare se hur fem månader gamla Stormi har fått hål i öronen, och hade små örhängen i öronsnibbarna, när hon gosade med sin mamma.

 

LÄS MER: Kylie Jenner visar upp dottern Stormi för allra första gången

 

När klippet lades upp på ett Instagramkonto där alla Jenners snapchat-videos publiceras så reagerar en del av följarna på att bebisen fått piercade öron – och vissa kallar det för "tortyr"

”Varför har du piercat Stormis öron?!” undrar en person.

"Piercade bebisöron" kommenterar en annan person med ledsna emojis efteråt.

Kylie Jenner försvaras av fansen för beslutet

Men många av Kylie Jenners fans tar nu 20-åringens beslut i försvar, och hyllar hennes moderskap till den lilla dottern.

"I Irak piercar vi ofta barns öron innan de fyllt sex månader, sluta klaga på allt folk gör" skriver en person.

"Jag piercade mina döttrars öron när de va 5 veckor gamla så Kylie, lyssna inte på vad de här personerna säger" skriver en annan.

"Så himla gulligt, vilken fin mamma" skriver en person till videon.

 

LÄS MER: Kylie Jenners unika namnval för bebisen

 

Det är inte första gången som Kylie Jenners fans reagerar över profilens beslut som mamma. När Jenner visade upp sin dotters skosamling konstaterades det att den sammanlagt hade ett värde på över 200 000 kronor.

 

https://www.instagram.com/p/BlHKm4fBr5S/?taken-by=kyliesnapchat

 

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.