Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Ilskan mot Katy Perry efter galan

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Måndagens Met-gala bjöd på vackra klänningar på temat "Commes de Garcons".
Foto: SPLASH NEWS
Stjärnans klänning är nämligen från märket Maison Margiela.
Foto: RICHARD YOUNG/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: DARA KUSHNER/INSTARIMAGES.COM

Måndagens Met-gala bjöd på vackra klänningar på temat "Commes de Garcons".

Men stjärnan Katy Perry kritiseras - på grund av sitt val av designer, John Galliano.

Gallianos rasistiska kommentarer gav honom sparken från Dior, skriver The Independent.

På Met-galan visas alltid årets mest extravaganta klänningar, och så även 2017.

Medan Rihanna hyllas på röda mattan för sin unika klänning i hyllning av märket "Commes de Garcons", så väcker Katy Perrys röda klänning ilska.

Stjärnans klänning är nämligen från märket Maison Margiela, designad av ökände designern John Galliano.

John Galliano blev sparkad från Dior 2011 efter att det kommit fram att han yttrat både rasistiska och antisemitiska kommentarer på en bar. I en video kan han ses hylla Hitler.

– Jag älskar Hitler. Folk som du skulle vara döda, sade han till italienska kvinnor i baren, något som till slut resulterade i att han fick böter.


LÄS MER: Hon var snyggast på Met-galan


Kylie Jenners badrumsselfie på Met-galan 2017

Förutom de extravaganta skapelserna som bars på röda mattan, så är det badrumsumgänget bland världskändisarna som har gjort eftertryck efter Met-galan 2017. 


LÄS MER: Bilden på Kylie Jenner som välter internet


Kylie Jenner fotade sina systrar Kendall Jenner och Kim Kardashian West tillsammans med kändisar som Paris Jackson, Brie Larsen och P.Diddy, en bild som gjorde stor succé på sociala medier, och snabbt fick över tre miljoner gillningar på Instagram.

Men det var inte bara "Keeping up with the Kardashians"-stjärnorna som hängde i badrummet - modellen Ashley Graham fotade sig tillsammans med Elizabeth Banks och Kerry Washington, och designern Stella McCartney hängde vid samma speglar tillsammans med Kate Bosworth, Maggie Gyllenhaal och Dakota Johnson.

https://www.instagram.com/p/BTku-bGh8mj/?taken-by=kyliejennerhttps://www.instagram.com/p/BTk34xzlDHE/?taken-by=stellamccartney

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.