Måndagens Met-gala bjöd på vackra klänningar på temat "Commes de Garcons". Foto: SPLASH NEWSMåndagens Met-gala bjöd på vackra klänningar på temat "Commes de Garcons". Foto: SPLASH NEWS
Måndagens Met-gala bjöd på vackra klänningar på temat "Commes de Garcons". Foto: SPLASH NEWS
Stjärnans klänning är nämligen från märket Maison Margiela. Foto: RICHARD YOUNG/REX/SHUTTERSTOCKStjärnans klänning är nämligen från märket Maison Margiela. Foto: RICHARD YOUNG/REX/SHUTTERSTOCK
Stjärnans klänning är nämligen från märket Maison Margiela. Foto: RICHARD YOUNG/REX/SHUTTERSTOCK
Foto: DARA KUSHNER/INSTARIMAGES.COMFoto: DARA KUSHNER/INSTARIMAGES.COM
 Foto: DARA KUSHNER/INSTARIMAGES.COM

Ilskan mot Katy Perry efter galan

Publicerad

Måndagens Met-gala bjöd på vackra klänningar på temat "Commes de Garcons".

Men stjärnan Katy Perry kritiseras - på grund av sitt val av designer, John Galliano.

Gallianos rasistiska kommentarer gav honom sparken från Dior, skriver The Independent.

På Met-galan visas alltid årets mest extravaganta klänningar, och så även 2017.

Medan Rihanna hyllas på röda mattan för sin unika klänning i hyllning av märket "Commes de Garcons", så väcker Katy Perrys röda klänning ilska.

Stjärnans klänning är nämligen från märket Maison Margiela, designad av ökände designern John Galliano.

John Galliano blev sparkad från Dior 2011 efter att det kommit fram att han yttrat både rasistiska och antisemitiska kommentarer på en bar. I en video kan han ses hylla Hitler.

– Jag älskar Hitler. Folk som du skulle vara döda, sade han till italienska kvinnor i baren, något som till slut resulterade i att han fick böter.

 

LÄS MER: Hon var snyggast på Met-galan

 

Kylie Jenners badrumsselfie på Met-galan 2017

Förutom de extravaganta skapelserna som bars på röda mattan, så är det badrumsumgänget bland världskändisarna som har gjort eftertryck efter Met-galan 2017. 

 

LÄS MER: Bilden på Kylie Jenner som välter internet

 

Kylie Jenner fotade sina systrar Kendall Jenner och Kim Kardashian West tillsammans med kändisar som Paris Jackson, Brie Larsen och P.Diddy, en bild som gjorde stor succé på sociala medier, och snabbt fick över tre miljoner gillningar på Instagram.

Men det var inte bara "Keeping up with the Kardashians"-stjärnorna som hängde i badrummet - modellen Ashley Graham fotade sig tillsammans med Elizabeth Banks och Kerry Washington, och designern Stella McCartney hängde vid samma speglar tillsammans med Kate Bosworth, Maggie Gyllenhaal och Dakota Johnson.

https://www.instagram.com/p/BTku-bGh8mj/?taken-by=kyliejennerhttps://www.instagram.com/p/BTk34xzlDHE/?taken-by=stellamccartney
Relaterade ämnen

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag