Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ilskan mot Kardashians efter plötsliga draget

Här är familjen Kardashian
Khloe Kardashian på Instagram. Foto: Instagram
Kim Kardashian är en av systrarna som hamnar i blåsväder. Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/IMAGE PRESS AGENCY/AVALON.RED
Kris Jenner, Kourtney Kardashian, Khloe Kardashian och Kim Kardashian West. Foto: XAVIER COLLIN/IMAGE PRESS AGENCY / STELLA PICTURES/IMAGE PRESS AGENCY/AVALON.RED

Kardashian-systrarna trodde kanske att de deltog i ett oskyldigt matkrig – men nu kritiseras den rika familjen hårt.

Efter att ha börjat kasta dyr mat på varandra i ”Keeping up with the Kardashians” anklagas profilerna för att vara okänsliga mot alla som knappt har råd att äta, skriver Radar Online.

”Det här är väldigt okänsligt. Det finns människor som knappt har råd med frukost”, kritiserar en person, enligt sajten.

I senaste avsnittet av ”Keeping up with the Kardashians” börjar Kardashian-systrarna kasta mat och dryck på varandra, tillsammans med sin mamma Kris Jenner.

Khloe Kardashian valde att publicera ett videoklipp på sin Instagram inför avsnittet, där de kända syskonen syns kasta mat till höger och vänster.

– Om jag stör mig på det här matkriget? Vem fan skulle inte störa sig på det? Det här är, i vilken normal persons värld som helst, bisarrt, störande och oacceptabelt, säger Khloe Kardashian i klippet.

– Lyssna, din lilla skit. Du har muckat med fel bitch, Kris Jenner, hälsar hon till sin mamma.

”Det här är väldigt okänslig”

Men matkriget har också upprört bland miljonpubliken som kollar på ”Keeping up with the Kardashians”.

Många reagerar verkligen på det enorma slöseriet och matsvinnet som familjen ägnar sig åt, när de kasta duglig mat på varandra – samtidigt som många andra i USA knappt har råd med mat på bordet.

Amerikanska sajten Radar Online återger flera personers kritiska åsikter.

”Det här är väldigt okänsligt. Det finns människor som knappt har råd med frukost”, skriver en person.

”Skäms på er! Folk skulle ge sin högra arm för all den där maten. Äckligt”, tycker en annan.

”Min enda tanker under hela videon är hur många människor det finns där ute som är utan mat. 'Kim, det är folk som dör'... och svälter. Besviken men inte förvånad”, skriver en tredje, och citerar ett klassisk Kris Jenner-citat.

https://www.instagram.com/p/B40u9D3h9RZ/
Fansen rasar över Kardashians InstagrambildVisa beskrivning