Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ilskan mot Eminem – rappar om terrordåd i Manchester

Ariana Grande.Foto: REX/SHUTTERSTOCK / REX/SHUTTERSTOCK REX FEATURES
Eminem.Foto: EVAN AGOSTINI / AP TT NYHETSBYRÅN

Natten mot fredag överraskade Eminem med ett nytt album.

Men rapstjärnan får nu skarp kritik då flera menar att han i en av låtarna förminskar terrordådet i Manchester 2017, som inträffade efter Ariana Grandes konsert.

Den 47-åriga rapstjärnan Eminem överraskade sina fans när han natten mot fredag släppte det nya albumet ”Music to be murdered by”.

Men nu har flera reagerat på en textrad i låten ”Unaccommodationg”.

”I'm contemplating yelling 'bombs away' on the game like I'm outside of an Ariana Grande concert waiting”, rappar 47-åringen samtidigt som ljudeffekten av en explosion hörs i bakgrunden.

I sociala medier har Ariana Grandes fans kallat låten för ”vidrig” och menar att Eminem förminskar de som omkom i terrorattacken som inträffade efter Ariana Grandes konsert i Manchester för tre år sedan, skriver New york post.

Har inte svarat på kritiken

”Jag är äcklad, hur kan han och hans team tro att det här är okej? Han är skräp”, skriver en person på Twitter.

”Eminem använde precis en fruktansvärd terroristattack som dödade 22 oskylda barn och vuxna som slutkläm i en låt. Jag är äcklad”, skriver en annan.

Terrordådet i Manchester inträffade den 22 maj 2017 efter att Ariana Grande precis hade avslutat sin konsert i Manchester arena. 22 personer omkom varav flera var barn.

Ariana Grande har inte kommenterat textraden och Eminem har ännu inte svarat på kritiken, skriver New york post.

Svenska Taya Shawki visar ringen Ariana Grande gett henne

I två år i rad har Taya Shawki dansat på Coachella; år 2018 med Beyoncé och 2019 med Ariana Grande.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.