Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ilskan mot Lady Gaga – efter otroheten

Filmen "A Star Is Born" har blivit en riktig snackis runt om i världen
Lady Gaga möts av kritik.Foto: RALL / STELLA PICTURES BACKGRID US
Lady Gaga kysste sin kollega nyligen under en konsert.Foto: Youtube.

Efter otrohetsanklagelserna med Bradley Cooper väcks nu ny ilska mot Lady Gaga – som anklagas för att förstöra andras förhållanden.

Under sin show på lördagen kysste artisten nämligen sin gifta musiker Brian Newman på scen, och fansen är nu upprörda över uppvisningen, skriver Hänt.

Lady Gaga anklagas för att ligga bakom separationen mellan skådespelaren Bradley Cooper, 44, och supermodellen Irina Shayk, 33. 

Efter att artisten spelat ett kärlekspar tillsammans med Cooper i storfilmen ”A star is born” har ryktena florerat om att kärleken ska sträcka sig även bortom filmduken, och att paret är tillsammans på riktigt. Att artisten också bröt förlovningen med sin fästman Christian Carino, 50, i samma veva öste mer vatten på rykteskvarnen.

Lady Gaga har dock dementerat ryktena om en sådan romans, utan menar att hon och Bradley Cooper bara är nära vänner.

Lady Gagas kyss – med kollegan

Nu riktas nya anklagelser mot Lady Gaga, skriver Hänt. Artisten har för tillfället en show i Las Vegas där hon uppträder flera gånger i veckan. Under lördagens framträdande valde Lady Gaga att kyssa en man i sitt band – trumpetaren Brian Newman, 38.

Problemet är bara att Brian Newman är gift med burlesqueartisten Angie Pontani, 42, sedan sex år tillbaka – och efter kyssen väcks nu ilskna reaktioner bland fansen, som tycker att Lady Gaga är respektlös som kysser en gift man inför publik.

Hänt rapporterar att Brian Newman fått flera kommentarer på sitt Instagram-konto, där folk är arga över den oväntade uppvisningen.

”DU HAR EN FRU! Varför kysser du då Lady Gaga?” och ”Respektlöst mot din fru” är två av kommentarerna mot trumpetaren.

Lady Gaga försvaras också av en stor skara fans, skriver Hänt. Många menar att artisten bara är en bra skådespelerska, och att hon ville spela kär på scenen för att lyfta låten.

Så blir vädret kommande dagarna

Ida Wargs och Alexander Pärleros miljonimperium

Så mycket pengar drar entreprenörerna in

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.