Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ilska mot Harry Potter- stjärnans strypningsvideo

Skådespelaren Ezra Miller är i blåsväder, efter att en alarmerande video spridits på sociala medier.Foto: Youtube.
I videoklippet syns ”Fantastic beasts”-stjärnan ta stryptag om ett fan och dra ner henne på golvet.Foto: Youtube.
Foto: Youtube.

Skådespelaren Ezra Miller är i blåsväder, efter att en alarmerande video spridits på sociala medier.

I videoklippet syns ”Fantastic beasts”-stjärnan ta stryptag om ett fan och dra ner henne på golvet.

– Vill du slåss? Är det vad du vill göra? säger Ezra Miller i klippet.

Kritiken hopar sig mot skådespelaren Ezra Miller, 27, på sociala medier, efter att ett klipp på när han träffar ett fan har blivit viralt, skriver Metro UK.

Det korta klippet, som först publicerades på Reddit, visar ingen större kontext till händelsen. Det som syns är att Miller, klädd i röd rock, trycker upp ett fan mot ett blått föremål, och sedan slänger ner henne på marken med sina händer runt hennes hals.

– Vill du slåss? Är det vad du vill göra? säger Ezra Miller till tjejen i klippet.

Tjejen, som verkar vara ett fan av Miller, gestikulerar i början av videon, innan skådespelaren griper tag i henne. När ”Fantastic beasts and where to find them”-stjärnan slängt ner henne på marken säger mannen som filmar klippet ifrån och försöker avbryta.

Ezra Miller kritiseras efter videon: ”Inhumant”

Klippet har väckt stor uppmärksamhet på sociala medier, och fans är förbryllade över varför skådespelaren beter sig som han gör. Han får också kritik av skådespelarkolleger.

”On my block”-skådespelaren Diego Tinoco skriver:
”Otroligt inhumant att vara respektlös och skada ett fan så där. Jag vet inte hela bakgrunden, men jag tror inte heller jag behöver veta. Folk har huvudet bland molnen och tror att de kan göra vad de vill mot vem de vill. Fuck Ezra Miller”, skriver stjärnan från tonårsdramat.

https://twitter.com/willtai3/status/1247054613552852992

Ezra Miller är känd från filmer som ”Perks of being a wall flower” och ”We need to talk about Kevin”, utöver sin roll i den första delen av ”Fantastic beasts and where to find them”, som utspelar sig i Harry Potter-universumet, men på 1920-talet.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.