Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ikeas svar till Kanye West – efter kravet

Kanye West vill designa möbler för jätteföretaget Ikea.Foto: Wcp/Fameflynet Pictures / STELLA PICTURES
Nu har Ikea i Australien svarat rapparen - och hyllas för sitt roliga svar, skriver SVT.Foto: Henrik Isaksson/Ibl / /IBL

Kanye West vill designa möbler för jätteföretaget Ikea.

Nu har Ikea i Australien svarat rapparen - och hyllas för sitt roliga svar, skriver SVT.

Rapparen Kanye West, 39, designar redan kläder och skor, men är sugen på att gå vidare och designa möbler - åt svenska möbeljätten Ikea.

Det var under måndagen som rapparen uttryckte sin önskan att skapa möbler, i en radiointervju.

– Jag måste jobba med Ikea - göra möbler för inredningsdesign, för arkitektur, sa Kanye West i en radiointervju med BBC.

Vidare sa Kanye West:

– Yo Ikea, låt Kanye skapa, göra den här grejen, för vet ni vad, jag vill ha en säng som han har gjort, jag vill ha en stol som han har gjort, säger West i intervjun.

Ikea har förnekat ett samarbete mellan sig och West, men har nu gett ett humoristiskt svar till rapparen. Ikea i Australien har publicerat följande svar på som Facebook-sida, skriver SVT.

"Hej Kanye, vi skulle älska att se vad du skulle skapa… vi skulle kunna göra dig Känd!" skriver Ikea, och drar en parallell till Kanyes Wests omtalade låt "Famous". Till inlägget har de lagt upp en ritning på en möbel som har fått namnet Yeezy, vilket också är namnet på Kanye Wests klädmärke.

 

LÄS MER: Kanye West kräver att få jobba med Ikea

 

Ikeas skämt en passning till bråk mellan Kanye West och Taylor Swift

 

LÄS MER: Kanye Wests besked efter besöket på Ikea

 

På ritningen syns en väldigt bred säng - en säng som skulle kunna ha använts i musikvideo till låten "Famous". I videon, som skapat mycket rabalder i samband med rapparens bråk med Taylor Swift, ligger flertalet världskändisar och sover nakna bredvid varandra.

Ikea Australiens skämt ses också som en passning till just det bråket mellan Kanye och Taylor Swift. Bråket grundar sig i att Swift är förolämpad av textraderna "Det känns som att jag och Taylor fortfarande skulle kunna ha sex. Jag gjorde den bitchen känd.", som Kanye West i sin tur hävdar att Taylor Swift godkände på förhand.

 

 

Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.