Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Iggy Azaleas nya look får fansen att undra

Det är den här bilden som får fansen att undra.
Foto: Redstar
Foto: Chris Ashford

Iggy Azaleas nya look får fansen att undra.

Nu surrar rykten om att artisten kan ha opererat näsan.

"Hon var så söt innan", skriver ett fan på Twitter enligt Fox News.

På Billboard-galan i söndags natt visade artisten Iggy Azalea, 24, upp en ny stil. Hennes blonda hår var färgat rosa i topparna. Men, i samband med galan startade också rykten om att stjärnan kan ha opererat näsan, enligt Fox News.

Artisten lade upp en bild på Instagram med texten "Jag älskar min nya stil". Dock verkar alla fans inte vara av samma åsikt, skriver sajten.

"Iggy Azalea har opererat sig. Hon var så söt innan", skriver ett fan på Twitter.LÄS MER: Iggy Azalea om varför hon opererade brösten.Några andra menar på att smink och ljuset kan ha gjort att Iggy Azalea såg annorlunda ut på Billboard-galan jämfört med gamla bilder.

Iggy Azalea har tidigare opererat brösten, vilket hon nyligen berättade om.

– Jag har tänkt på det i hela mitt liv, sa hon då.LÄS MER: Zara Larsson hyllas för sitt bröstinlägg.I en intervju med Vogue uppgav stjärnan att hon fått kroppskomplex efter att modellagenturer tidigare avvisat henne när hon flyttade till USA.

– Jag gick till några agenturer, men när de mätte min kropp gillade de mig inte längre, sade hon bland annat i intervjun.

Planen var först att inte berätta om sin operation, eftersom stjärnans fans bland andra är många unga kvinnor.

– Sedan bestämde jag mig för att det inte skulle vara en hemlighet, sa då Iggy Azalea.

Nyligen släppte Iggy Azalea singeln "Pretty girls" tillsammans med Britney Spears. Låten läckte på nätet innan släppet, vilket fick Iggy Azalea att reagera på Twitter.

"Vi skulle verkligen uppskatta om ni kunde vänta till måndag med att dela med er av länkar etcetera, om möjligt (jag vet att det är svårt, jag är också peppad)", skrev hon då.https://instagram.com/p/2zuc52LqJE/Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.