Iggy Azalea berättar om sammanbrottet

Vi bevakar de största händelserna och sänder live varje dag.
Iggy Azalea
Foto: Photographer Group / Splash News / PHOTOGRAPHER GROUP / SPLASH NEWS SPLASH NEWS
Iggy Azalea
Foto: Sara De Boer / SARA DE BOER/STARTRAKSPHOTO.COM/ STARTRAKS PHOTO

Förra året ställde hon in flera konserter på rad.

Nu berättar Iggy Azalea om anledningen bakom.

– Jag hade ett psykotiskt sammanbrott, säger hon enligt Page six.

I maj förra året ställde artisten Iggy Azalea plötsligt in flera konserter på rad. Hennes team skyllde på att de behövde arbeta mer på hennes framträdande.

Nu berättar artisten om sanningen bakom de inställda konserterna, skriver Page six.

– Jag hade ett psykotiskt sammanbrott förra året. Jag kände mig trött och stressad, säger hon till Schön! Magazine enligt sajten.

Iggy Azalea: "Saknade kontroll"

Iggy Azalea mådde dåligt över sakerna som skrevs om henne och kände att hon saknade kontroll över sitt liv.

– Förra året hade jag ingen kontroll över hur medierna framställde mig. Det fick mig att känna att jag saknade kontroll över mitt liv och min egen förmåga att se vem jag själv var. Man vill inte att någon annan ska skapa berättelsen om en och göra en till den onda. Sedan insåg jag att, vet du vad, du kan inte kontrollera det och jag tror att jag accepterade det och fortsatte med mitt liv, säger hon enligt Page Six.LÄS MER: Iggy Azalea: därför opererade jag bröstenTidigare har Iggy Azalea berättat om sina komplex. I en intervju med Vogue uppgav stjärnan att hon fått kroppskomplex efter att modellagenturer tidigare avvisat henne när hon flyttade till USA.

– Jag gick till några agenturer, men när de mätte min kropp gillade de mig inte längre, sade hon bland annat i intervjun.LÄS MER: Iggy Azalea om sin snippslipp på galanIggy Azalea om bröstoperationen

Därför genomgick Azalea en bröstoperation förra året. Planen var först att inte berätta om sin operation, eftersom majoriteten av hennes fans är unga kvinnor.

– Sedan bestämde jag mig för att det inte skulle vara en hemlighet, sa hon då.Följ Expressen Nöje på Facebook - där kan du kommentera och diskutera våra artiklar.

◼︎◼︎ Detta är en nyhetsartikel. Expressen granskar, avslöjar och ger dig de senaste nyheterna på ett objektivt och sakligt sätt. Mer om oss här.