Här stormar Annalisa scenen och rusar fram till Johan Palm. Sedan blev hon mållös. Foto: Söderström Stefan
Här stormar Annalisa scenen – och rusar fram till Johan Palm. Sedan blev hon mållös. Foto: Söderström Stefan

Total hysteri kring Johan

Publicerad
Uppdaterad
Här får Annalisa krama Johan Palm - i direktsändning.
Sedan blev hon näst intill mållös.
- När något är äkta så blir det så här, och Johan är äkta, säger Carola Häggkvist.
Fansen till Johan Palm är många och de hörs.
De gråter, skriker och lämnar ingen oberörd.
Inget var annorlunda under kvällens gospeltema. Hysterin hade till och med trappats upp när ett av fansen fick kliva in på scenen och fick krama Johan Palm mitt under direktsändning.
Sedan blev hon nästan mållös och började skaka på huvudet.
– Jag kan inte förstå det här, sa hon bara.
Laila Bagge:
– Jag har inte sett sån här hysteri sedan Beatleshysterin, sa Laila Bagge.
Carola Häggkvist vet hur det är att ha fans som avgudar en.
– Så här blir det när nåt är äkta, och det är det här, sa hon.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag