Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Idolernas beslut efter romansryktet

Hanna Ferm och Bragi Bergsson.Foto: JARI KANTOLA / STELLA PICTURES
Bragi BergssonFoto: GÖRAN GRANLUND / STELLA PICTURES GÖRAN GRANLUND
Hanna Ferm.Foto: OLLE SPORRONG

Är det den gamla idolvinnaren Liamoo eller är det årets semifinalist Bragi Bergsson som gäller för Hanna Ferm?

Efter de två känslofyllda idolframträdandena har det spekulerats om flera romanser för Ferm.

 – Jag kan inte gå upp på en scen och låtsas någonting. Jag känner det jag sjunger när jag är på scenen, säger Hanna Ferm.

Efter att Bragi Bergsson, 25, förra fredagen sjöng en kärleksduett med förra årets silvermedaljör Hanna Ferm, 18, har det spekulerats om en romans. Tillsammans sjöng de Joe Cockers och Jennifer Warnes ”Up Where We Belong” och den romantiska känslan på scenen gick inte att missa.

– Man vill ju alltid föra fram buskapet, jag vill alltid göra allting äkta. Jag kan inte gå upp på en scen och låtsas någonting. Jag känner det jag sjunger när jag är på scenen, sa Hanna Ferm efter framträdandet. 

Bragi Bergsson berättar att duon hoppades på att just förmedla en romanskänsla för framträdandets skull.

– Det var det vi vill också, om vi får i gång såna har rykten visar det att vi har gjort ett bra framträdande också. För det är ju en kärlekslåt, sa Bragi Bergsson.

Klar för Melodifestivalen

I tisdags blev det klart att Hanna Ferm medverkar i en duett under Melodifestivalen 2019. Men inte tillsammans med Bragi Bergsson utan med sin förra idol-duettspartner Liam "Liamoo" Cacatian, 21. Under idol 2017 uppträdde paret med Ariana Grandes låt ”Love me harder” och även efter den gången väcktes många romansrykten mellan Ferm och hennes duettpartner. Men är det någon kärlek mellan Hanna Ferm och Liamoo?

– Vi är bara vänner, kolleger och jobbar på samma skivbolag, säger Liam.

– Och att vi klickar bra, lägger Hanna Ferm till.

Håller kontakten

Men trots att Hanna Ferm och Bragi Bergsson påstår att kärlekskänslorna lämnades kvar på scenen så har paret hållit kontakt. Både Ferm och Bergsson bekräftar att de hörts efter idol-arbetet. 

– Ja det har vi, säger Bragi Bergsson.

– Bara hållit kontakten, hon har hjälpt mig lite och sagt lite tips. Vi bara pratat liksom, lägger han till.

Idol sänds på fredagar 20.00 i TV4 och TV4 play.