Camilla - från utskälld till hyllad

Publicerad
Uppdaterad
Från utskälld till hyllad. Camilla Håkansson lyckades charma juryn och fick positiv kritik för första gången.
- Tack så hemskt mycket, sade hon efter lovorden.
Camilla berättade att veckan som gått har varit fylld av mycket blandade känslor.
- Det har varit jobbigt. Jag är ingen stålkvinna, även om många kan tro det eftersom jag oftast är glad och försöker hålla humöret uppe. Jag hade önskat mig och önskar mig fortfarande konstruktiv kritik från juryn, sade hon innan framträdandet.

Fick bra kritik

Camilla valde att framföra " All night long" av Lionel Richie - och fick bra kritik av juryn.
- Detta numret tyckte jag mycket bättre om än förra veckan, sade Laila Bagge och även exmaken Anders Bagge höll med:
- Det var ditt bästa uppträdande. Du kom fram på ett bra sätt, du får plus, sade han.
Andreas Carlsson berömde framförallt Camillas utseende:
- Vi har fått en babe i Idol. Du var jättebra i kväll.

Tack för att du hjälper oss!

Även om vi alltid försöker skriva helt korrekt kan det ibland smyga sig in felaktigheter. Därför uppskattar vi din hjälp. Skriv i meddelande-rutan nedan vad som är fel i artikeln eller vad du vill klaga på. Vi rättar alla fel och är generösa med genmälen.

Stort tack!

Tack!

Din rättelse har skickats vidare till redaktionen!

En redaktör kommer att läsa din rättelse så snart som möjligt. Tack för att du hjälper oss!

Thomas MattssonAnsvarig utgivare

Jag vill att Expressen ska vara den tidning som är mest generös med genmälen, rättelser samt hur vi redovisar eventuella klander från Pressens Opinionsnämnd.

Expressens ambition är tydlig. I vår "Kvalitetspolicy" slår jag fast att det som publiceras ska vara korrekt. Mitt första beslut som chefredaktör var att införa en fast plats i tidningen och på sajten för korrigeringar. Men vi är människor. Som gör misstag, blir lurade eller stressas till slarv. Det är några förklaringar till fel i medier, men de ursäktar ändå inte redaktionen om någon utsätts för publicitetsskada.

Expressen står bakom de "Etiska regler för press, radio och tv" som formulerats av Publicistklubben, Svenska Journalistförbundet, Tidningsutgivarna, Sveriges Tidskrifter, Sveriges Radio, Sveriges Television samt Utbildningsradion.

"Reglerna är mer av tumregler än en formell regelsamling", konstaterar Allmänhetens Pressombudsman (PO). Vad som är god pressetik måste avgöras från fall till fall och det finns inga exakta svar. Men det är bra att saken diskuteras.

Expressen talar ofta och gärna klarspråk, vi granskar och vi avslöjar; det hör journalistiken till att inte alla kommer att uppskatta det vi berättar. Om du anser att du utsatts för en publicitetsskada är det snabbaste sättet att få upprättelse att kontakta oss: mejla till rattelse@expressen.se eller ring vår nyhetsdesk på telefon 08-738 30 00. Men det går också att göra en så kallad PO-anmälan för att få en pressetisk prövning.


Till Expressens startsida

Mest läst i dag