Anders Bagge beslut efter bröllopet: raderar exfrun

Anders Bagge har alltid stödet från hustrun Johanna Lind.
Foto: /IBL / /IBL
Anders Bagge sitter i "Idol"-juryn.
Foto: JONAS EKSTRÖMER/TT / TT NYHETSBYRÅN
Anders Bagge och Johanna Lind är väldigt kära.
Foto: OLLE SPORRONG

Anders Bagge är kärare än någonsin i hustrun Johanna Lind, som stöttar honom på plats varje "Idol"-fredag.

Nu avslöjar Anders Bagge sin plan för att radera exfrun från kroppen – då han har hennes namn intatuerat.

– Nu måste jag ta bort allt det här, jag måste lasra bort det helt, så det blir vitt. Det står ju min exhustru, säger Anders Bagge.

Det var i slutet av augusti som Anders Bagge, 50, gifte sig med sin Johanna Lind, 47 – en resa de visat upp i sitt tv-program "Cirkus Bagge" på TV4. Sedan dess har frun suttit i publiken varje fredagskväll, när Anders Bagge jobbat som "Idol"-jurymedlem.

Bagge förklarar att paret helt enkelt vill vara med varandra så mycket som möjligt.

– Vi känner att vi är sådana, vi har bestämt oss för det. Vi vill vara tillsammans så mycket det bara går. Likväl, om hon kommer göra något annat så kommer jag vara stöd för henne. Vi trivs så! Vi är som två små svanar, vi kan inte lämna varandra riktigt, säger Anders Bagge.

Anders Bagge vill ta bort tatueringen av exfrun

Anders Bagge har tidigare varit gift med Laila Bagge och Sara Johansson. Den senare skilde han sig från 2012 – men har fortfarande kvar på kroppen. Paret bestämde sig nämligen för att tatuera in varandras namn på ringfingret i stället för att ha vigselringar.Därför har Anders Bagge försökt tatuera över namnet med en tiger – men det har inte riktigt gått som han har velat, förklarar han och visar hur fingret ser ut. Nu planerar han i stället att ta bort tatueringen helt med hjälp av laser.

– Jag gjorde över den här, men det gick inte bra. Så nu måste jag ta bort allt det här, jag måste lasra bort det helt, så det blir vitt. Det står ju min exhustru. Inget fel på henne. Men därför har jag gjort en tiger nu i stället, säger Anders Bagge.